Känslig? Ja visst..

Jag är yr.. Inte tagit mina tabletter som jag ska. Dom tog slut i helgen och klarar mig inte en eller två dagar utan att bli yr och skaka.
Mamma var dock och hämtade ut åt mig idag, så blev jätteglad. Sen för en stundsen när jag skulle ta såg jag att det var ett annat märke (Man tar visst alltid de billigaste?). Och vad händer? Jo, jag börjar gråta. Kan knappt andas och gråter verkligen helt hysteriskt.
Letar i alla lådor efter de jag hade förra gången, tittar i soporna eftersom jag nyss slänge den de låg i (men nyss var visst igår, så rörde äcklig mat i onödan).
Ringer till mamma klockan 2 på natten nu då och gråter och kan inte prata. Är ledsen för att jag inte minns vad dom andra heter, hur ska jag då få tag i dom liksom?
Hon tröstar mig med att de antagligen står i deras dator eller får dom ta fram alla så jag får titta på dom imorgon när vi ska åka till apoteket igen.

Känner mig barnslig på ett sätt.. Gråta för en sån sak, men mår somsagt inte bra när jag varit utan dom så blir känslig.
Och vill inte ens ta tabletterna och nu har jag hittat de jag gillar (gillar som i att tycka biverkningarna är helt okej) så tänker aldrig i livet stoppa i mig ett annat märke fast det innehåller nästan samma sak.
Litar inte på några andra tabletter..

Din åsikt tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0