Lite filmtips.

Remember me

Handling: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Åsikt: JAG ÄLSKAR DEN!♥ Finns inte så mycket mer att säga.. Hans lillasyster är bara för söt. Och tjejen, Ally. Världens vackraste ögon! *Avis*
Slutet, tror inte det finns någon som väntar sig vad som ska hända innan ungefär 1-2 minuter innan det händer. Tårarna bara rann där sen.

Betyg:





 

Wallander
Indrivaren


Handling: En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ut och allt pekar mot att det är offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian som är skyldig. Under utredningen upptäcker Pontus att en gammal pojkvän till Isabel är inblandad och att hon bär på en tung hemlighet från sitt förflutna. Hennes framtid som polis står plötsligt på spel samtidigt som hennes lojalitet mot både Pontus och Kurt Wallander ställs på sin spets.

Åsikt: Precis som alla andra såna filmer antar jag. Inte sådär speciellt. Men rätt spännande och bra!

Betyg:








Wrong Turn 3.

Handling: En grupp förrymda fångar och ett par fängelsevakter är djupt inne i skogarna i West Virginia när de blir attackerade av inavlade och missbildade rednecks.

Åsikt: Hmm.. Ja, som de andra 2. Äckliga men rätt underhållande faktiskt! Men varför är dom alltid så tröga i filmer?
"Är han död? Ja, jag slog han i huvudet en gång så klart är han död. Jag har iofs en pistol, så skulle kunna ta och skjuta han för jag har ingen användning för den sen. Men nääe, det är faktiskt rätt onödigt."
TÄNK! IDIOTER!

Betyg:

 

 


Din åsikt tack!
Postat av: mad

remember me verkar sjukt bra! :D

2010-07-05 @ 15:19:52
URL: http://madeleinandrea.blogg.se/
Postat av: Ellen

Wallander är bäst!

2010-07-05 @ 17:25:18
URL: http://ellencsordas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0