Trött efter massa städning!

Idag har det inte blivit någon uppdatering, ber om ursäkt för det!
Jag vaknade allt för sen, lite över 4 och började med städning med en gång.. Börjar se ut som en lägenhet här igen, härligt!
Och mina gardiner är uppe, dom som jag velat ha hela tiden men inte kunnat eftersom solen skulle bleka sönder dom. Så jag gillar hösten ännu mer nu, hah.
Mamma och Patrik var här och fixade upp lampor i taket, tack! Började bli liiite mörkt utan nu.

Har även köpte till sängen, lagt på de men vet inte om det är fint.. Mamma sa det var fint.
Men är det jag att ha det så "prydligt" ? Och rädd att det blev för tjejigt med rosa med, fast jag gillar rosa, men en helsäng? Hmm..

Aja, nu ska jag titta på nå film och äta plättor jag köpte och coca cola.
Känns som att jag förtjänar det efter all städning! :)

Nu blir det att sova!

Var vid Lisas grav idag en liten runda, Saknar dig gumman.
Ska bli "kul" när det närmar sig jul så man kan lägga krans, lite mer ljus mm. Blir så himla fint och känns lättare på något sätt..

Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon ska jag verkligen upp och STÄDA! Har köpt nya grejer på IKEA idag, tack mamma! Så ska bli kul att städa nästan så jag kan använda de.
Ska bli massa mysigt i min lägenhet nu.. Väntar dock på en annan, så känns onödigt att hänga upp tavlor mm men tråkigt utan, men väntar nog ett tagtill.

Vill även mina böcker ska komma! Står fortfarande att dom behandlas, vad menas med det ens?
Skulle inte varit så snål och betalat frakt istället, hade antagligen haft dom idag eller imorgon då.. Dumt det.

ÄNTLIGEN!

Äntligen säger jag bara!
Jag har stört mig på dessa jävla människor som cyklar så länge!
"Bara för att jag tävlingscyklar måste jag vara på vägen. Jag måste cykla på vägen i byn med där bilar bara får vara. Cykelbana? Tss, skulle inte tro det va!"

Så rätt åt honom! Finns inget mer störande att sitta i bilen och kör inne i byn, och vad har man framför sig? 3 cyklar som ska cykla på bredden. vafan är meningen? Skulle folk gå på vägen blir det ju ett jävla tjat.

Och skylla på att "folk på cykel banorna vill nog inte att någon susar förbi i 40km/h". Hällre det än att ni är framför bilar på vägarna, och kör mopeder på cykelbanor, och det har väl alla överlevt? Så en cykel eller två spelar väl ingen roll.

Han ska betala 500 kr iallafall för han bröt någon regel, sen om han får någon böter står tyvärr inte, men jag håller tummarna för att han får det! (Y)

Hungrig som en råtta, åt som ett svin och mätt som en häst!

Nyss ätit! Hamburgare (De vegetariska är så mycket godare än de med kött!), couscous, sallad, gurka, gräddfil och ketchup. Helt okej faktiskt, dock gör jag ju alltid mat åt en hel arme i stortsätt.
Alice hjälpte även till att äta sallad, skum katt.

Skulle egentligen ätit hamburgare med bröd, med vad hade hänt med bröden? Jo, möglat! Dom köptes för 1-2 dagar sen och var nygjorda då stod det på iallafall.. Men man vet ju hur det kan vara i affärer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hålla tummarna för att solen kommer fram igen! Ska träffa mamma, vi ska ut till ett mysigt ställe och ta lite kort. Jag hade velat ha med mig en picknick och massa filtar, men får se hur det blir men den saken..

Ängel eller djävulen?

Jag har nyss lekt med Alice, och kan ju säga att mina armar ser ut som att jag tycker det är roligt att gosa med taggtråd typ, snyggt!
Även fast jag får massa sår och ärr av alla hennes jävelskaper så älskar jag henne mer än allt verkligen!
När hon sover är hon som bäst, gosig, gullig och snuttar görna på allting.

Men iallafall.. Kolla, klockan är kvart i 10 och jag är vaken! Och har alltså sovit inatt med. Somnade runt 11 tiden och sovit som en stock till klockan halv 7, älskar ju att sova på dagarna. Men fy vad härligt att redan vara uppe!

Jag vill ut och fota, solen skiner och det är jättemysigt höstväder, men jag vågar verkligen inte! Jag tycker det ser så dumt ut att gå runt och ta kort, kan inte hjälpa det men..
Fundera på att ta hit Jasper så han kan följa med, lite lättare då kanske.. Hmm.

Nu kryper jag ner i sängen... Igen.


Kvällsfika och film igår!

Jag fundera på att krypa ner i sängen med lite fika och titta på någon bra film nu..
Igår blev det mackor, plommon och blåbärssoppa till The Last Song, underbar film det där! ♥

Denna dagen har varit himla seg då jag är så trött i kroppen hela tiden, vet inte vad det är för fel på mig orkar verkligen ingenting. Måste börja ta tag i mitt liv snart, hoppas man kan börja må lite bättre bara så det blir lättare.
Skulle även städat idag ju, hur gick det med det? Jag gick och la mig och tittade på tv och sov till och från hela dagen.. Det enda som varit bra idag var väl att mamma kom och hälsade på och hade min älskling med sig, saknar verkligen honom! På fredag ska han sova här iallafall, (Ja, jag är himla barnslig. Men mina djur betyder så mycket för mig, vilket nog märks?).

Nej, ska slänga in lite saker i i lådor och skåp som ligger på golvet så mormor inte klagar allt för mycket när hon ska hälsa på imorgon.
Sen ska jag hitta en film och föra över till usbminnet och sen blir de sängen!

God natt!

God morgon!

Jag somnade runt 10-11 igår, sen vaknade jag vid 1 och somnade inte förre 8-9 på morgonen nu.
Mindre kul det.. Ville sova ut riktigt så jag var pigg för att städa, men icke.
Men självklart ska jag städa, ska ta och äta lite frukost sen sätter jag igång!

Skulle vilja ha lite fint väder, så sugen på ut och fota i höstvädret, men blåser och är svinkallt ute tyvärr!
Och jag måste köpa en vinterjacka, är alltid ute i sista sekunden med det så de inte finns några kvar.

Nej, bäst jag sätter igång och äter nu lite så jag kan börja städa någon gång! :)
Måste även se om värmen kommit på, jättekallt i lägenheten då jag var dum och sov med fönstret öppet? Hmm.

God natt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på tv och försöka somna!
Självklart blir det Boomerang, tecknat dygnet runt!

Jag hatar förresten en sak.. När någon lagar mat, röker i sin lägenhet, badar, duschar, bakar... Ja, du förstår, så luktar det i min lägenhet!
Även om det faktiskt luktar gott är det så sjukt störande. Inne på toa luktar det de.
Härligt och må illa, gå på toa och det luktar Kinamat där inne för någon idiot ska äta det?

Nu ska jag stoppa papper i min näsa så jag inte känner dedär äckliga badskummet som luktar just nu, usch!

Saknar min piercing ju!


Hittade världens snyggaste bild idag! haha.
Från förra sommaren någon gång.. Fy vad jag saknar min piercing♥


Nu har jag ätit kvällsmat, spydde massa inatt så varit hungrig hela dagen men inte haft någon vidare lust att äta ifall man spyr igen. Usch!
Hatar att spy.. Gör ont i halsen, smakar illa och kan fastna något, blä!
Och Alice rev även ner glaset jag hade på handfatet med vatten så det gick i en miljoner bitar, 10 poäng till åt henne där ja.

Sitter och längtar efter mina böcker just nu.. 1-2 leverans dagar stod det på sidan, sen när man beställt stod det 1-5 så detta kan ta tid, men hoppas dom kommer på torsdag typ.
Ska verkligen storstäda imorgon, så hade varit så mysigt sen när det är nystädat om det blåste och regnade massa, man hade lite ljus tända (Vilket inte går eftersom Alice är trög och går och luktar på dom) och ligga och läsa hela dagen.
Finns det något mysigare än att ligga och lyssna på regnet? Det bästa med hösten när det regnar om kvällarna.

Älskar att beställa böcker!

Nu har jag precis beställt 4 st böcker. Var 8 st jag ville ha men fick välja bort eftersom det blev för dyrt annars.
Hade runt 700 kr över denna månaden så kände att jag kunde ta och beställa något jag verkligen ville ha.
Känns lite onödigt dock när man har ett bibliotek där man kan låna gratis men jag glömmer alltid av det och får skuld och då kommer man snabbt upp i vad boken hade kostat iallafall, och så snyggt med massa böcker i en bokhylla!
Men fy vad jag älskar att beställa böcker, älskar att sitta och leta på sidan, läsa om dom, söka på google och se vad andra tyckt, sitta och ha beslutångest om vilka av dom man ska köpa. Kan sitta i flera timmar, nu hoppas jag bara inget blir fel så dom kommer innan fredag.

Har även varit himla dålig uppdatering senaste då jag inte mått de mista bra.
Har mest legat i sängen, film och sovit, hoppas verkligen det vänder snart.
Massa saker jag vet jag vill göra nu men måste må bra för att klara av det, så allt måste vända.. Väldigt snart, nu när mina drömmar har kommit tillbaka vill jag inte dom ska dö ut.

Kommer vara död innan 30 om jag inte ändrar mig nu ... Haha!

Jag måste börja ändra hur jag lever..
Jag mår så sjukt dåligt!

Jag sover hela dagarna och fram till kvällen.
Uppe hela natten fram till tidig morgon.
Äter typ ingenting.. Lite knäckebröd, vatten, popcorn. Min kropp mår riktigt dåligt. Jag har ont i huvudet, är yr, mår illa, har ingen ork eller någonting.
Men vet fan inte hur jag ska göra? Hur ska jag vända dygnet? Hur ska jag orka äta? Hur ska jag orka gå ut lite?
Usch..

God natt!

Min dag lite snabbt;

  • Började dagen med världens frukost! Herregud, när åt jag egentligen frukost senast? Härligt verkligen, ska försöka bättra på det! Blev mannagrynsgröt och smörgås.

  • Akut tid hos läkaren, gick kanon! Dock hade han fått veta att jag var förbannad på honom, så det var lite smått pinsamt kan jag ju lova. haha! Men annars är han nog världens bästa doktor, sjukt duktig, tar tag i saker med en gång, och lägger ner tid på en!

  • Köpte örhänge till mitt hål där uppe i örat. Hästsko såklart! Men självklart fick jag inte igenom det (Dock ska det igenom förr eller senare, ska trycka igenom! Så svårt bara när de inte är rakt utan en ring) då det fortfarande gör ont, idiotiskt att jag tog hålet med pistol men lär tyvärr fortsätta med det då jag inte orkar att utsätta mig för kanyl när jag är så rädd!

  • Letade födelsedagspresent till Carro! Tittade på lite olika och hittade sedan en bra parfym och blommor. Hoppas hon blev nöjd! :)

  • Hem till mamma en säng, myste med mina djur och åt lite.

  • Åkte till Carro, där blev det 3rätters! Och snällt att hon hade gjort annorlunda till mig då som är vegetarian. Mer arbete liksom, men snällt såklart! :)

Nu ska jag gå och lägga mig.
Är så himla trött! På 27 timmar ungefär har jag sovit runt 3 timmar, så är helt förstörd.
Ska krypa ner i sängen med Alice nu och sätta på Vänner, tittar alltid på det innan jag sover! Man kan bara ligga och lyssna och blunda och veta exakt vad som händer, vad dom gör mm eftersom man sett det så många gånger.

Hoppas ni haft en likabra dag som mig, god natt!

Grattis Carro!

Idag fyller världens bästa kusin 23 år! (Hon kommer älska mig för bilden om hon ser den, haha! Bilden är från 2008 när vi var på mini semester med mormor.)

Vi står varandra himla nära men har dock glidit ifrån varandra en aning sen jag flyttade hemifrån då det inte blir att vi ses lika mycket.
När jag bodde hemma var hon där nästan varje helg jag vaknade. Just då var det inte så uppskattat eftersom mamma och hon ofta kom och störde mig då jag försökte sova, haha!
Men när jag vaknade och blev på bättre humör var det oftast guld verkligen.

För mig har kusiner blivit något man träffar när någon fyller år eller är jul. Någon man känner men ändå inte riktigt känner, någon man inte pratar med precis, ingen man pratar med på msn eller smsar, ingen man träffar när det inte är födelsedagar.
Carro har alltid varit mer som en syster för mig, jag vet inte vad hon ser mig som?
Men hon är en av mina närmsta, den jag kan vara mig själv med, den jag orkar träffa även när jag mår dåligt, den som får mig att skratta och känna hur jävla underbart allt egentligen är.
Vi har haft såna där bråk, syskonbråk. Stått på samma sida och stöttat varandra, men även varit på helt olika sidor och varit emot varandra. Blivit osams för småsaker, jävlats med mamma, allt detdär ni vet.

Jag har aldrig vuxit upp med mina riktiga syskon, så jag vet inte riktigt hur syskon är med varandra, mot varandra.
Men så jag tror, så jag ser det. Så är jag och Carro.♥

Ingen sömn inatt då nej..


Titta så söt Alice var för någondag sen!
Hade precis diskat den, så satte hon sig i den och slickade den så den blev torr, bra samarbete ;) haha!

 

Jaha, då är klockan 10 i 6 och jag har inte somnat än.. Kommer ångra detta om några timmar vet jag, då jag börjar bli yr och har ont i huvudet men då är det försent att sova.

Jag blev sugen att springa ut till skogen, ta kort, prassla i löv, hög musik i öronen (vilket inte går nu då Alice bet sönder sladden på mina hörlurar) och bara vara. Skulle haft en hund nu, hade inte varit sådär ensamt att gå ut då. Får hålla tummarna för att Jasper och Alice ska bli lite bättre vänner så kan jag passa Carros hund på dagarna när hon jobbar, skulle vara super!

Somnade aldrig..

Jag somnade aldrig.. Fick för mig att börja städa min stora garderob som jag bara slängt in lådor, spel, väskor, mm i som egentligen ska ner i källaren.
Bar ut sopor, hämtade posten, rensade lite i lådor.. Lite små duktig där.
Tänkte ta och diska nu med, mindre imorgon då ju.

Just nu dunkar denna låten ut ur mina högtalare en aning högt, (ursäkta grannar som sover)
Blir så jävla glad av den av någon anledning, älskar tempot i den!

Hoffmaestro - Highwayman

17 timmar sömn, och jag skulle kunna sova minst 20 till.

Jag sov 17 timmar och vaknade bara en gång när mamma ringde, nu har jag varit vaken i 4-5 timmar och fundera på att gå och sova nu faktiskt..
Antagligen blir det så, vill bara sova och glömma massa skit.

Imorgon ska jag iallfall till Carro, hoppas man är på lite bättre humör bara så det blir helt okej där.

Hemma igen!

Fina bilder, jag vet! ;)


Jag kom nyss hem från Carro! Vi har bestämt att vi ska träffas varje söndag och titta på film och laga mat, mysigt va? :)
Vi träffas tyvärr inte lika ofta nu när jag flyttat hemifrån eftersom det är svårt med hennes hund när jag har katt..
Men en gång i veckan iallafall blir det nu, härligt!

Sitter och myser lite med Alice nu. Hon är så söt varje gång man kommer hem så springer hon fram till dörren och hälsar och vill ha en massa uppmärksamhet..
Så glad att jag fick henne av mamma, skulle vara så ensamt utan henne här.

Titta på bilderna förresten, ser ni att höger öga är mindre och svullet?
Sen jag fick kaktusen i ansiktet av min katt har det ögat varit mindre, undra när det blir normalt igen?
Mina ögon är det enda jag gillar ju! haha.

Städdag!

Herregud vad jag saknar mitt utseende..

Jag är uppe och klockan är halv 11! Okej.. Jag har inte ens somnar än, annars hade jag inte varit uppe vid denna tiden kan jag lova.
Men jag försöker plocka iordning lite här, behövs!
Försökte få mamma till att komma hit och städa om jag plockar iordning, så hon dammsugar mm. Vet dock inte om det gick hem, det visar sig väl senare..

Min katt var förresten smart nyss.. Skulle hoppa upp i gardinen, ramlade och landade på ett glas som gick i 1000 bitar! 10poäng till Alice där ja!

Mat och tv!

Varit lite smått dåligt uppdatering senaste ja, antar att ni även har saknat mig? ;) haha!

Just nu sitter jag iallafall och tittar på Disney Channel, det är Camp Rock.. Och herregud vad dåligt det är!
Första var helt okej iallafall, men denna verkar inte speciellt bra.. Speciellt inte låtarna i den, men men.
Ska snart diska och börja på lite mat, dock ingen aning om vad.. Något tips?

Körde nyss igenom en sån hästsko i mitt öra där nere, och det gick igenom! Gjorde ont iofs, men iallafall.
Så ska inhandla 3 st såna, sen ha det i mina öron, både nere och uppe. Tror det kan bli snyggt!
Dock kommer de göra sjukt ont där uppe då de inte läkt helt än, mår illa varje gång jag ska byta något som inte är helt läkt..
Därför har jag även blivit så jäkla rädd att pierca mig, men har massa jag verkligen vill ha!
Vart tog planerna om att pierca sig i början av September vägen? Helvete...

God natt!

Jag förstår inte varför jag har så svårt att komma igång med saker..
Klockan halv 3 på natten börjar jag diska, får försöka bli bättre på det.

Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på Vänner, lite smått kär i min DVD, den är helt perfekt!
Sen försöka sova såklart. Det är världens storm ute och jag har fönstret öppet, tycker det är riktigt mysigt.
Måste även upp lite tidigt imorgon då mormor kommer och hälsar på en liten runda, inte träffats på länge..

God natt!

Förresten, de gick jättebra med Findus innan! Han stannade till 8, alltså från kvart över 4 till 8 och han sa inte ett ljud.
Ville inte ut. Han åt, tittade runt, sov, satt i fönstret och gosade. Lite stolt över min älskling som är så duktig!
Kanske kan ta hit han flera gånger då, dock ett problem att han inte gillar att gå i lådan.. Men tror han går om han verkligen måste.

Här är en dålig bild på mina sötnosar! :)
trodde aldrig att Findus skulle börja gilla Alice, men det gör han äntligen!


Min mamma är bäst! <3

Jag saknar min katt som bor hos mamma något enormt! Eftersom han är ute katt kunde han tyvärr inte följa med hit och har dåligt samvete för det.

Och vad händer idag? Det ringer på dörren och ser att det är mamma. Då har hon varit iväg och köpt en sån kattgrej som dom åker i om de åker bil och där i sitter Findus!
Så mysigt att ha honom i min lägenhet lite, mamma åkte igen så jag ska ha honom här till 7 ikväll om han inte blir jobbig och vill ut, håller tummarna för att de ska gå bra! :)

Nu sitter Findus och Alice i fönstret och tittar ut, mina älsklingar.

Jag är uppe!

Oj, jag vaknade halv 12 idag! Dock tog det tre kvart innan jag orkade ta mig upp, men det är rekod nu senaste tiden ju! Lite små stolt över mig själv faktiskt.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att svara på ett långt mejl från en lärare vi hade från 4 till 9 tror jag det var. Dom har flyttat till Kina, så var så nyfiken på vad dom skulle göra där och hur länge de skulle bo där mm.
Låter som dom kommer få det riktigt lyx, och jag är himla avis kan jag lova!

Nu ska jag lägga mig och dö i sängen igen ett tag.. Orkar inte göra någonting, undrar när min ork ska komma tillbaka? har ingen lust med något..

Satan själv?

Jag mår inge bra alls.. En massa tankar som snurra runt och jag kan inte hjälpa det med jag hoppas verkligen du försvinner, för gott.. Man ska inte önska livet av någon, jag vet det. Men det känns rätt nu, känns som att jag har en bra anledning till det, som om det vore okej att önska det nu.
Finns massa jag önskar, och varje gång något av det går i uppfyllelse så skrattar jag och blir så glad!
Tror jag är djävulen själv ibland..

Nu ska jag leta upp några st filmer, sen lägga mig i sängen och titta på det..
Gråter till alla filmer och tvprogram nuförtiden. Igår satt jag och grät till Biggest looser (?) i flera minuter efter att det slutat, herregud säger jag bara.

God morgon!

Eller god morgon och god morgon.. Klockan är 20 i 5, och jag vaknade vid 4..
Mamma ringde och väckte mig flera gånger om jag minns rätt, men kan bara inte komma upp!
Somnade inte förre vid 6 heller, hatar detta otroligt mycket!
Visst, jag älskar natten. Det är mörkt, kallt, tyst, man är oftast helt själv vaknen mm men det är inte bra för mig, mår inte speciellt bra att sova hela dagarna egentligen.

Aja, nu ska jag äta pannkaksfrukost, blev ju kvar en massa då jag bara orkade 2 st.

Pannkakskalas vare här!

Jag hade ett eget lite pannkakskalas och tittade på vänner! Sylt, grädde, blåbär, socker, glass och varm oboy med grädde, tror jag var i himlen ett litet tag där!
Aldrig lyckats göra vanliga pannkakor eftersom jag verkligen inte kan vända dom. Men denna gången gick det jättebra, så det ska jag helt klart göra om, haha!

Nu ska jag lägga in några filmer i mitt USBminne och lägga mig i sängen och titta på film.
Så god natt sötnosar!

Flickan från ovan!


Hatar meningslösa kommentarer!


Varför kommentera Fin blogg, ska vi följa varandra på bloglovin? Fin blogg hur mår du? Vad har du gjort idag? Har tävling på min blogg nu var med! ? Varför?
Jag fårstår att dom vill ha läsare såklart, men vem går ens in på någons blogg som bara skriver sånt?
Vem bryr sig om någon som kommentera samma sak till alla, och att man bara är en på 40 st kanske som fått samma kommentar?
Vem vill följa någon som man inte vet vem det är, aldrig läst dens blogg mm? En massa små tjejer på 11 år vill säkert det, men dom äldre? Nej, skulle inte tro det.
Och kommentraren Jag har frågestund på min blogg, fråga något! Vafan? Varför fråga en fråga till någon med en blogg man inte läser? Chansen är ju minimal att man ens går in på den bloggen en gång till och få veta svaret på frågan man ställde.

Vill du ha läsare? Fler besökare? Kommentarer?
Gå in på en blogg då, LÄS inlägget, kolla på bilder och kommentera där efter. DÅ får du kanske en besökare, kanske en kommentar tillbaka och du har lagt ner liten tid på den personen som lägger ner en massa tid på sin blogg och blir glad av kommentarer. Och vem vet, den personen du lägger ner lite tid på kanske fastnar för just din blogg? Blir din läsare och ger dig kommentarer när hon/han har läst dina inlägg.

Jag hatar såna kommentarer, såna meningslösa. Jag bryr mig inte ett skit om din tävling, frågestund. Nej, jag vill inte följa din blogg, inte läsa eller kommentera den heller.

Min mamma är bäst!

Detta var det jag handlade igår.. ÄNTLIGEN EN DVD! Och med USB med, kanon! Härligt att slippa sitta vid datorn för att se film eller behöva bränna ut eller ha en sladd emellan, helt perfekt!
Och enklare än jag trodde, lägga in filmen i USBminnet, in i dvden, trycka på en knapp, OK och filmen är igång. Jag är lite små lycklig kan jag lova! :)

Angående skorna så gillade jag ett par av dom jag kollade ut, helst ville jag ha ett par andra stövlar men dom var för höga i klacken tyvärr. Jag kunde gå i dom utan att de såg dumt ut, men jag fick ont i vaden och kände mig som en hora. hah!
Men de jag tog var kanon sköna och snygga med enligt mig!

Nu ska jag diska upp efter jag åt och plocka iordning de sista jag har kvar.

Idiotiska dygn!

Jag kommer aldrig kunna vända på mitt dygn!
Igår vid halv 4 hade jag inte sovit på 1 dygn och vid halv 5 sov jag två timmar för jag hade ont i huvudet och allt snurrade.. Två timmar är ju ingenting på 1 dygn, och hur gick det inatt? Kunde jag somna? NEJ!
Låg vaken till 3-4, och nu halv 3 vaknade jag till liv av att mamma ringde och väckte mig, där var det kört..

Men förstår inte meningen med att gå upp klockan 9 på morgonen när man inte har ett skit att göra?
Har man jobb, ska iväg, möta mm så är det inget problem att komma upp vid 6-10 tiden, inte alls.
Men varför gå upp klockan 9 för att sitta vid datorn, läsa, se tv och ha tråkigt?

Vilken dag!

Herregud säger jag bara!
jag lyckades aldrig somna, så vid halv 4 hade jag varit vaken i 1 dygn och jag var pigg och glad och sprang runt i Växjö som om jag sovit i flera år!
En av de trevligaste dagarna på veckor detta.

När vi hade kört 2 mil ungefär så ringde Carro och frågade om vi ville följa med till Växjö, så vi sa att vi var påväg men jag fick dåligt samvete så vi stannade vid en mack och väntade på henne, så kom hon dit sen åkte vi resen av biten tillsammans! ;)

Har även köpt allt jag var på jakt efter, kanon va? Kommer upp senare vad jag köpt, ska fixa med lite saker nu faktiskt.
Tänkte bara att ni inte skulle tro att jag var död, otur ni hade nu va? Haha!

Sova nu då kanske..

Klockan är kvart i 5 snart, och nu ska jag tvätta av mig smink och försöka sova. :)
Ska upp klockan 8 då vi ska köra till stan vid 10, så blir inte sådär mycket sömn precis, lovar att jag kommer vara död och på riktigt dåligt humör med!

God nattis!

Hej jag vill vara rik hejdå.

Imorgon ska jag till Växjö då jag behöver skor och har hittat en massa jag vill ha!
Speciellt mysskorna där uppe för 149 kr, haha!

Men skulle helt klart ta alla om jag hade haft pengar och om mina bigfoot fötter kommer i.
Hatar verkligen att ha stora fötter! Ser man ett par snygga så finns dom bara upp till 39, kul!
Har liksom 40-42. Ska fan ut i snön och skrämma små barn genom att göra bigfoot avtryck när det är vinter.

Vill ha!

Fy vad jag gillar dedär skorna! Så sjukt snyggt med så höga converse!
Någon som vet vart man kan fåtag på så höga?

11 September!

Finaste låten som är ett minne av den dagen enligt mig.
Hur den lilla flickan sjunger om sin pappa hon förlorade.
Gråter varje gång jag hör den.



Idag är det 11 September, 9 årsen när det hemska med World Trade Centers hände.
2 762 st dog av de 17 400 som befann sig där inne och många av dom gick inte att identifiera. (står det på wikipedia)

Minns ni den dagen?
Jag var bara 10 år då men jag minns hur mycket prat det var i skolan, allt i radio och på nyheterna.
Något av det hemskaste som hänt världen enligt mig.


Det finns en film, Flight 93 som handlar om ett av dedär 4 planen som kapades.
Målet var antagligen att störta i Capitol Hill eller Vita Huset, men det var det enda planet som inte kom dit det skulle.
Passagerarna försökte ta över planet men misslyckades med just det, men man kan väl samtidigt säga att dom lyckades då dom räddade 100tals människor från att dö.
Enligt en källa kraschade kaparna planet frivilligt innan passagerarna kommit in i cockpiten, troligen för att de hellre ville krascha planet än låta passagerarna ta kontrollen över det.
Planet störtade sedan nära Shanksville, Pennsylvania.

Filmen är himla hemsk, hur dom stiger på och inte har någon aning om vad som kommer hända. Alla gråt, hur dom ringer hem till sina nära och kära och tar farväl.
Har ni sett den? om inte, gör det!
Den säger så himla mycket och är riktigt bra även fast det handlar om något så hemskt och sorgligt.

Det passagerarna gjorde var himla stort, dom visste hela tiden att dom antagligen inte kommer klara sig. Men kämpade för att fler inte skulle dö.


Drömde om dig natt..

Träffade dig i drömmen inatt, kramade om dig och det känns så verkligt. Din röst, ditt skratt, hur ditt hår luktade när man kramade dig, din parfym.. Det får mig att minnas allt igen.
Vaknade gråtande. Det gör jag alltid även fast det inte är detdär hemska drömmarna längre.
Men frågar dig alltid vissa saker, dedär frågorna som går runt i huvudet dygnet runt.
Men du svarar inte, du förstår inte. Du lever ju i drömmen, du förstår inte vad jag menar.

Även fast det gått snart 3 år så kommer jag inte över det, kan inte gå vidare. Jag försöker Lisa..
Vet du hade velat det, men det går bara inte. Hur ska jag göra? Det finns för mycket frågor.
Saknar dig så mycket, skulle göra allt för att få träffa dig i 5 minuter.

Sitter du där uppe och tittar ner på mig? På oss..
Hoppas du har det bra, men här är ingenting sig likt sen du lämnade oss.
Älskar dig hjärtat

Sov liiite länge kanske?

Jag vaknade vid halv 4 ungefär när mamma ringde och väckte mig, tänkte gå upp runt 12 iallafall ju.. Vad hände?
Somnade dock inte förren halv 7 på morgonen, men vet ni vad jag upptäckte? Då fanns det massa på tv!
Jag såg på Vänner, America's funniest home video och That '70s Show! Fan vad det är kärlek på That '70s Show, så jävla roligt! Inget jag laddar ner eller köper utan blir bara att man tittar på det när det kommer på tv, underbart!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta lite frukost (?).

God natt!

Nu är klockan snart 10 i 4 så känns som att jag faktiskt borde gå och lägga mig nu. Hatar dock att min dvd är sönder, vill alltid ligga och titta på vänner innan jag ska sova. Allt på tv runt 02:00-05:00 är himla tråkigt bara, men har jag tur ska vi till Växjö på söndag för jag ville kolla på skor, så borde passa på att köpa en dvd då med kanske, får se hur det blir.

Nej, god natt! Nu ska jag och min sötnos lägga oss och sova.

Tur man är 18 ibland.. eller ?

Hah, fan vad jag började skratta när jag såg detta!
Står det att man måste vara 18 år är det ju ganska självklart att små barnen blir mer nyfikna..
Tur jag är över 18 iallafall och kan klicka på ja utan att få dåligt samvete och känna mig som en stygg flicka ;)

Idol och mat!

Tittade nyss (Hade varit nyss om inte mitt internet slutade funka precis när jag skulle publicera inlägget!) på Idol och åt hamburgare, trodde inte den vegetariska skulle vara god, men oj vad fel jag hade!
Tror även idol blir riktigt bra detta året, många bra! Hoppas bara det inte kommer någon äcklig flickidol och någon fjolligtjej, då hade allt varit kanon!

Jag skulle kunna söka till idol bara för att få träffa Anders Bagge, haha! Skulle vilja krama han, han ser ju ut som en gosig nallebjörn!
Riktigt grym är han, hans humor och allt! Hade han inte varit gift hade jag nog lagt in en stöt ;)

Har ni någon favorit än förresten? Jag har nog inte fått någon sådär man blev helt såld på, som Calle förra året! MUMS!

Stodhandlat!

Nu är jag hemkommen efter att ha storhandlat med mamma! :) Tror även jag såg Siri när vi åkte bil (?) inte sett henne sen i Mars eller något sånt, anyway..
Känns skönt att ha mat hemma igen, hah!

Nu ska jag diska upp lite, sen plocka iordning som jag sagt länge! Men nu ska jag göra det, mysigare att sitta och titta på film och äta gott om det inte ser ut som ett bombnedslag här!

Förresten, jag hatar sommaren! Har man liksom en tallrik framme som man inte diskat så efter någon timme finns det 1 miljon småflugor! Så jävla äckligt, usch!
Tur att vintern är här snart! Hoppas det kommer en jävla massa snö!

Längtar ni till vintern? Eller gillar ni sommaren bäst?

God morgon!

Jag vaknade för ungefär en halv timmesen, finns inget mysigare än att sova på morgonen/dagen. Jag hatar att sova på natten faktiskt, vill alltid vara uppe då för det är mörkt, tyst och det känns som att man är den enda människan på jorden vilket är perfekt!

Ni måste bara veta hur söt min lilla Alice är! Hon sover oftast i sin ställning när vi går och lägger oss, men sen varje morgon när mamma ringer och väcker mig så vaknar självklart hon.
Då hoppar hon ner, lägger sig på min mage eller rygg beroende på hur jag ligger, och lägger sig raklång och ser ut som dom gör när dom dricker mjölk av mamman! Ligger där med tassarna och trampar och snuttar, det är så sjukt gulligt! haha. Sen blir dock det blött där hon snuttar, men det är en annan femma.

Nu ska jag iallafall klä på mig, sätta upp håret och så. För vid halv 4 ska jag med mamma och handla.
Hoppas jag hittar det jag är på jakt efter! Måste få lite känsla ;) haha.. Vad kan det vara jag letar efter tro ni?

God nattis!

Nu ska jag krypa ner i sängen, äta en frukt jag hittade och titta på tv och försöka somna.
Min dvd är ju somsagt sönder, så blir att titta på massa skit som finns på skit kanalerna. Ärligt, varför betalar man egentligen för tv? Det finns inte speciellt mycket att titta på, bara disney channel och toon disney om dom inte hade bytt ut det mot dinsey XD som suger!

Och jag har en idé.. Om ni alla läsare ger mig 30 kr, så blir det rätt mycket pengar. och då kan jag köpa en dvd ;)
30 kr är ju ingenting! Ingen blir fattig och jag blir glad, kanon va? haha! Nej skämt åsido.
Men rätt bra idé faktiskt..

God natt!

Bevisat.. Finns människor utan hjärta!


Satt och tittade runt lite och hittade denna videon! http://video.se.msn.com/watch/video/har-slanger-hon-valpar-i-floden/ahormyig .
I videon får man se en tjej slänga något i floden, men det är inte vad som helst utan nyfödda hundvalpar!
Hon har alltså en spann med 6 st hundvalpar och slänger dom i vattnet!

Polisen har fått in mejl om vem flickan är i videon så hon kommer antagligen få böter.
Det är ju bra så, men fängelse skulle sitta bättre tycker jag!

Förstår inte hur man kan göra såhär! Vad tänker människan med? Antagligen tänker hon inte alls iofs, men trodde faktiskt att alla hade ett hjärta.
Hade aldrig kunnat göra detdär, hör hon inte hur hundvalparna låter? Ser hon inte hur söta dom är? Ser hon inte att det är ett liv?!

Man kan väl glädja sig att 5 hundar blev räddade av en kvinna som hörde hundarna gny när dom kämpade för sina liv i det stömmande vattnet.

Kaktusar gör faktiskt ont..

När jag var hemma hos mamma förra veckan så sov jag i storarummet (vi ska fixa en säng till mitt gamla rum så jag kan sova där när jag hälsar på!) med en madrass på golvet vissa nätter när jag inte ville sova hos mamma.
En kväll låg jag iallfall och tittade på en film på datorn och min katt Alice sitter i fönstret som är över mig.
Vad händer?
Jo, hon puttar ner en kaktus! Rätt i ansiktet på mig! Behöver nog inte ens förklara hur ont det gjorde men.. AJ!
Smällen gjorde ju ont såklart, (och det var en kruka av sten, fast den smällen rättade kanske till allt som blev fel förra smällen? Tåls att tänka på.) efter stack det bara lite och sved där det blivit sår av de stora taggarna.
Var dum och gick inte och tvättade och såg om jag hade några taggar kvar..

Sen på morgonen så har jag världens äckligaste blåsa i ansiktet! Gul, full med vatten eller vad det är och det gjorde jätteont.
Den gick sönder på kvällen och jag fick världens köttsår där istället. Himla snyggt vill jag lova!

Städning nu då kanske..

Jag har bestämt mig för att jag ska börja diska och plocka iordning nu faktiskt.. Min yrhet har försvunnit rätt mycket, så börjar kännas normalt i mitt huvud.
Så det blir disk, plocka iordning massa, ta bort all reklam jag har tryckt ner i mina lådor och dammsuga. Hur duktig är inte jag om jag lyckas göra allt det där?

Sen ska jag fjäska för mamma att hon ska handla lite åt mig. Kanske någon sån klar sockerkaka som man bara blandar med vatten! Kul med snabbbakning och luktar så otroligt gott ju! haha.



Ja, jag vet att jag är tjock, inte speciellt söt heller. För antar att "Jag är hellre snygg och falsk än fet och ljuger" var till mig? Vet dock inte vad jag ljög om?
Men att kalla mig fet? DU var tjockare än mig innan, DU mådde dåligt varje gång en annan sa att hon var tjock när hon inte var det och de fick dig att må dåligt, DU gör exakt lika nu och trodde aldrig att DU kunde säga så åt mig, även fast vi inte pratat, funnits för varandra på rätt sätt så har vi nästan alltid hållt ihop senaste åren.
Det var riktigt lågt av dig när du vet hur det känns när någon säger sånt.
Men visst, jag repar mig för hoppningsvis igen..
När jag mår bra igen och är på fötter så är jag så jävla mycket bättre, snällare, bättre kompis, roligare mm än vad du kommer bli, jag tror verkligen det.
Mitt självförtroende ligger på botten och trodde inte att de kunde sjunka längre ner. Men nu är det botten, 30 meter med skit, och där sitter jag. Tack för det. Du vet med att jag inte förtjänar det innerst inne.
För du kan inte säga att jag inte ställt upp när du haft problem med din pappa, jag har sagt att du får sova hos mig, alltid jag som bjudit på saker, vi har haft roligt, min mamma har betalat mycket mat mm, så du kan inte säga att jag aldrig varit en bra kompis..

Men antar jag är bättre kompis till de som förtjänar det bättre. Dom som finns för mig, bryr sig, ger tillbaka mm.
Tänker inte lägga ner mer enegi på detta nu. Väntar på en förlåtelse från dig, vilket jag inte kommer få vet jag. Och ja, jag kanske borde säga förlåt till dig med, var fel att säga att säga att du var falsk men är så trött på allt hur jag haft det och ni fanns aldrig där för mig. Och ja, borde inte ens ta förgivet att ni skulle finnas där, men är det inte så kompisar gör? Har roligt, träffas, stöttar varandra, lyssnar och finns där?
Jag är inte bra på att prata om sånt med såna jag träffar och växt upp med.
"Du vet att jag finns här, säg till om jag kan göra något, ring eller smsa när du vill, du vet att jag kan komma med en gång om det är något, faller du tar jag emot dig", vet du hur mycket en sån mening skulle göra? Hur mycket de skulle hjälpa.
Skulle inte känna mig så övergiven och ensam.

Men att vår vänskap tar slut nu är kanske det bästa, vi kanske bara har slängt bort dessa år med varandra? Vi har kanske inte gillat varandra alls?
Jag vet inte just nu, men för 4 årsen så tror jag vi var perfekta för varandra. Vi var så lika.
Men nu känns allt det plötsligt så långt bort.

Och jag sa att jag hade haft en hemskt vecka, Onsdagen var värst..
Tänker inte gå in på vad som hände då eftersom de finns några idioter som läser min blogg som inte borde, men vet du vem jag tänkte på då? Vem jag hoppades på skulle komma, finnas där?
Vem jag saknade? Jo, DIG!

Borde kanske inte skrivit något här, men behövde skriva av mig, få det sagt och så..
Kanske läser du och förstår lite mer hur jag är? Hur jag funkar nu, och vad ett ord gjorde med mig?
Jag vet inte..

HÄR HAR DU EN LÄNK JOHAN!

MIN DVD HAR GÅTT TILL ANDRA SIDAN!

Igår när jag skulle lägga mig märkte jag att min dvd funkar inte längre. Den har varit konstig i minst 2 år men nu är den helt död! Kanon verkligen, har inga pengar till en ny och så sitter en dvd i som jag inte får ut. Men ska bli roligt att slå sönder hela för att få ut den!

Jag är iallafall fortfarande yr och mår konstigt, så nu ska jag ta något och äta och lägga mig och titta på Disney Channel..
Blir kanske ringa mamma och störa henne på jobbet med? Fjäska lite för en ny dvd..

God natt!

Dålig uppdatering idag, jag vet!
Men har somsagt varit yr hela dagen och det sitter fortfarande i.. Känns som att jag är drogad, lite små full eller vaknar upp efter att ha sovit med sömntabletter i kroppen..
Så vet inte varför jag är yr? Inga droger, inte alkohol och inte sömntabletter. Hah!

Jaja, ska lägga mig och titta lite på Vänner (Snygg bild på dom va? ;) Älskar de tecknade bilderna som finns på dom!) nu och försöka sova..
Det är dock allt jag gjort idag, sovit, men ändå är jag trött. Hoppas iallafall jag inte är yr imorgon så jag kan städa och bära ner lite grejer i mitt förråd! :)

YR, YR, YR...

God morgon!

Jag skulle ju följa med mamma till Gislaved, men det blev ändrade planer då jag är sjukt yr!
Det har varit borta sen Juni och det har varit så skönt, men nu snurrar allt igen.. Tur jag har mina tabletter som ska hjälpa (Y)

Så jag ska lägga mig och glo på tv nu. Försöka äta något skulle inte sitta fel heller, men får se hur det blir med den saken.

DAGS ATT SOVA!

Klockan har passerat halv 3 nu, så känns som att jag borde legat i sängen för längesen, så nu ska jag röra mig ditåt är det tänkt. Ska med mamma till Gislaved imorgon så måste upp runt 9, vi ska dock inte åka förre 12. Men jag måste duscha, sminka, kläder, äta mm. Jag är lite små seg! haha.

Filmen jag såg förresten vad inte speciellt bra, dåligt slut! Fast förvånande med.. Såna filmer brukar inte sluta så. Hmm.. Kanske var lite bra med en förändring iallafall? Nåväl, skriver om filmen imorgon, även några andra jag sett.

God natt! Hoppas ni sover gott, det ska verkligen jag göra nu!

MOVIE TIME!

Nu ska jag kura ihop med mitt täcke och titta på någon bra film! Dock har jag varken läsk eller popcorn, men ska försöka överleva utan.
Har inte riktigt bestämt mig för vilken film heller, så får se vad som finns i datorn då jag inte orkar koppla in min externa hårddisk för det är ju bara sååå jobbigt! ;) haha!

Ska verkligen önska mig en dvd med USB i julklapp! (Tänk, inte länge kvar till jul nu! *HAPPY*)
Skönt att kunna ligga i sängen och se film utan att behöva bränna ut eller ha världens sladd mellan tv och dator.

Bloggen ska göras om!


Jag ska göra om min blogg! Har länge funderat på det och för några månader sen gjorde jag ett försök men blev bara arg!
Så nu ska jag sätta mig och se om jag kan få ihop något jag gillar.. Kommer bli många sura stunder, men när det är klart är det ju bara så roligt!
Men jobbigt när man verkligen inte har något tålamod! hah, va glada att ni inte är här och ser mig iallafall.

Alltid när jag blir sådär sur så känns de som att jag kastar elaka stjärnor om mig!
Precis som i Bamse, kom ni ihåg när någon elak trollkarl gjorde det, så blev Skalman en kaktus tror jag? Kan vara helt ute och cykla.. Men har för mig att det var något sånt iallafall. Hah!

Idol 2010!

Då har Idol 2010 dagit igång! Bara jag som verkligen längtar och sitter peppad framför tven när första programmet börjar? Dock tröttnar jag faktiskt rätt snabbt med, när idol börjar vara om fredagarna är det inte lika roligt längre, man vet oftast vilken som kommer vinna redan då, när mest fjortisar skriker, en ny flickidol.

Audition är självklart roligast, finns det något roligare än att se tondöva nollor som tror att dom kan sjunga?
Tyvärr var det inte så mycket sånt ikväll, två kom in som siamesiska tvillingar och försökte göra bort sig, men juryn blev bara arga för en av dom hade talang, vilket jag inte höll med om! Och hon borde inte fått en ny chans, sen att kasta bort en guldbiljett på henne med, herregud säger jag bara!


Hur som helst.. Följer ni Idol? Och vad tyckte ni om kvällens program? Någon favorit?


Billy Pan Pizza!

Just nu sitter jag och äter en Billy! Bara smakat en gång innan, och hatat eftersom det är så tjocktbröd. Men tänkte att jag skulle prova igen, och fy vad gott!
Äter självklart den vegetariska.

Har varit hemma hos mamma en sväng och hämtat massa grejer, tänkte se om jag kan sälja något på Tradera och kanske lyckas få en liten peng! Fundera på att isf spara det till något, eller ge till räddabarnen eller något om man får ihop en summa som inte är allt för pinsam att komma med, haha!
Så på lördag ska jag tvätta allt så det är rent för att skicka iväg om något faller någon i smaken, hoppas det!


I'm back!

Så.. Jag är tillbaka, tror jag iallfall.
En vecka hos mamma har varit bra, men det har självklart inte blivit speciellt bättre.
Nu sitter jag här igen, och allt är som vanligt.
Sov till halv 1, inte ätit än, inte orkat börja städa som jag skulle.. Sitter bara och stirra in i datorn och lyssnar på musik.
Allt är som vanligt, men inget är som förr.


RSS 2.0