Bara för att jag är gay, är jag sepciell.

Jag förstår verkligen inte en sak.. Tittar man runt på bilddagboken, bloggar, helgon, mm så oftast alla som är gay skriver det i sin presentation.
Varför? Varför skriva det? Varför är det så viktigt att ALLA vet om det? Räcker det inte med vänner, familj och bekanta vet det? Dom som faktiskt har med det att göra liksom. Frågar någon "Asså.. Är du gay?" Självklart säger man sanningen då om någon frågar. Men innan det, varför berätta det överallt?

Jag skriver ju knappast "Hej jag heter Kajsa och bor i småland. Lever även mitt liv som hetrosexuell." Varför berättar jag inte det? Jo, för att det är helt ointressant!

Och det är lika vanligt med homosexuella och bisexuella nuförtiden som hetrosexuella, så det är inget speciellt med det. Du är inte mer speciell bara för att du är gay, bara för du kom ut ur garderoben.
Alla borde fan behöva komma ut nu, eftersom det är så vanligt så behöver man inte ta för givet att om ingen säger något annat är den hetrosexuell.
Folk födds som nollsexuella just nu. Kanske borde till och med jag berätta för mamma?
"Jo.. Mamma... Jag har något att berätta, vet inte riktigt hur jag ska säga det.. Men jag är hetrosexuell. Hoppas verkligen du älskar mig lika mycket som innan du visste det!"

Varför göra något så vanligt till något så stort?

Tvättdag!

Idag har jag en riktigt tvättdag! Kört 4 maskiner, och är inne på dom 2 sista nu.. Men härligt att få undan, gillar att tvätta på lördagar av någon anledning. haha!

Mamma är även här, vi ska äta god mat med. Har varit snäll och tvättat hennes överdrag till sofforna, hur gullig är inte jag liksom? ;)

Nu ska jag duka iallfall, lovar att det kommer lite mer inlägg ikväll. Speciellt ett om lite åsikter och funderingar, tycker det är kul att skriva, sen om det är intressant för er att läsa vet jag inte. haha!


Saknar min lilla prins..

Fy vad jag saknar min sötnos.. :( Har så dåligt samvete för jag lämnade dig och flyttade.
I vinter när du vill vara inne mycket ska jag bosätta mig hos mamma och dig.
Ska sova där en massa nätter med dig.

Klockan är 1, men jag ska ta en snabbdusch så kan jag sova längre imorgon, smart eller vad?
Sen ska jag såklart lägga mig och titta på vänner och försöka sova.
Ska bli riktigt skönt, nybäddad säng, inte massa grejer på golvet mm. Bara toan och dammtorka som jag ej gjorde idag, annars är allt jätte fint här nu.

God natt.

Två filmer jag såg ikväll...

7 miljonärer

Handling: Bland blommande äppelträd och surrande humlor är bröllopsförberedelserna i full gång på Himlabackens herrgård. Måns Lundin, stormrik arvtagare till herrgården, ska gifta sig med den minst lika rika Judith Fahlén, ägare till ett av Europas största hotellimperium. Allt är dock inte riktigt så idylliskt som det verkar. Både inbjudna och oanmälda gäster smider planer på hur de ska komma åt bröllopsparets miljoner. Oväntade vändningar och gamla hemligheter avlöser varandra i ett hisnande tempo där i stort sett alla har lyckats lura alla innan solen gått ned.

Åsikt: Haha, jag gillade den! Riktigt roligt film faktiskt. Och härligt med lite svenska filmer så man slipper tänka på text eller vad dom säger, så det gillars ibland.

Betyg:



 







Sebbe

Handling: Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Sebbe älskar sin mamma för att han inte kan annat. På skroten lever drömmen, och i Sebbes händer får döda ting nytt liv. Här har han kraft att skapa. Här är han fri – men ensam. Hans utanförskap växer i takt med att hans värld krymper, tills han en dag står helt isolerad utan någon annan än sin mamma. Och när hon sviker, sviktar allt.

Åsikt: Herregud... Vem har lagt pengar på denna filmen? Något av det dåligaste jag sett! Så himla långtråkig.. Visst, hemskt att han blir mobbad, har en sån mamma. Och det budskapet dom ville få fram var bra, men nej. Himla tråkig och dålig. Kunde gjorts så mycket bättre.
Det enda + är väl att det är första ungdomsfilmen som handlar om en kille? Vad jag vet iallafall..

Betyg:


Detta visste ni (nog) inte om mig..

Jag tänker för mycket. Och då menar jag verkligen för mycket.. Det får mig att må dåligt, inte komma över saker och bli frånvarande ibland. Det gör även att jag förstorar upp saker himla lätt.

När jag bodde hemma hade jag rum i källaren, och jag älskade det! Men.. Jag fick inte vara kvar där nere för jag stängde in mig, det var alltid mörkt där, enda gångerna jag gick upp var för att äta och då hängde även maten ner för det mesta.

Jag känner mig mobbad. När man tittar runt på facebook, bloggar mm och ser att alla i min ålder festar, åker utomlands, har pojkvän/flickvän så börjar jag må himla dåligt eftersom jag inte gör någoting av detdär.
Men jag mår inte dåligt av att inte göra det, jag älskar att sitta hemma själv. Titta tv, chatta, läsa, skriva, att bara vara helt enkelt. Men just när jag ser sånt, känner jag mig dålig, mobbad och så himla ensam.

Jag gråter himla lätt. Har alltid haft lätt för att gråta, men senaste året har det blivit värre. Jag kan börja gråta när jag tittar på tex Hannah montana på Disney Channel, vilket är helt sjukt!

Jag har socialfobi. Dock har det blivit mycket bättre, har gjort stora framsteg då jag vågat ringa samtal själv, går till af själv, soc själv mm. Men jag är fortfarande himla rädd och vågar inte gå och handla själv tex.

Jag älskar gammal musik. Asså, den musiken man växte upp med. Smurfarna, markoolio, drömhus, caramell mm.
Kan sitta och lyssna på det i flera timmar och verkligen få upp en massa minnen. Och jag kan fortfarande alla texter även om vissa av låtarna är såna jag inte hört på flera år.

Kuddarna i min säng måste ligga lika hela tiden! Har 4 st, och dom ska alltid ligga på ett visst sätt. Alltid vilka som ska ligga underst och vilka som ska ligga överst, och självklart vilka av dom som ska vara på vänster sidan och höger sidan.

Jag sover fortfarande med mitt gosedjur. Har haft henne sen jag var liten, typ 4 år eller något. Och även om jag ska sova hos mormor en natt bara så följer hon med.. Kom bara på en kväll när jag var hos mamma att jag nog skulle stanna och sova där efter som Alice var med, men självklart fick jag åka och hämta Stampelina, så heter hon. Mitt gosedjur.

Jag får lätt dåligt samvete. Frågar mamma om jag ska med och handla tex, men inte har lust så får jag beslutångest vad jag ska göra. Hänger jag med mår jag dåligt för jag inte ville, men gör jag det inte börjar jag gråta och vet inte vart jag ska ta vägen.

Det känns som att jag har svikit min katt. Han är kvar hos mamma, och jag har växt upp med honom. Så känns som att jag verkligen sviker när jag lämnade honom. Jag hade inga syskon, så jag lekte med honom när jag var liten, alltid mig han sov hos, jag som gosade med honom. Ringt till mamma många kvällar och varit jätte ledsen för jag har så dåligt samvete över det.

Jag kan inte dricka mjölk utan att äta. Egentligen älskar jag mjölk! Men jag måste äta om jag ska kunna dricka det, att bara ta ett glasmjölk går inte då jag tycker det smakar himla äckligt och jag börjar må illa.

Jag vågar aldrig erkänna att jag faktiskt har bra egenskaper. Skulle aldrig i hela världen fåför mig att säga till någon något bra om mig själv, aldrig aldrig aldrig. Det går bara inte. Pratar jag med andra som frågar hur jag är så är det aldrig något bra som kommer påtal. Skulle aldrig kunna säga att jag är snäll, duktig på vissa saker, rolig eller något.

Jag har alltid haft dåligt självförtoende, de enda gångerna jag gillat mitt utseende är när jag har hade piercing och haft håret färgat i svart eller rött. När jag ser ut sådär, så tycker jag faktiskt att jag är himla söt!
När jag är blond och inga piercingar som nu, hatar jag verkligen mitt utseende.

Jag jämför mig med alla. Tex, Men han har körkort och jobb. Vi är lika gamla, jag har ingenting av det. Hur kass är inte jag då? Jag fick bara G i svenska, hon fick MVG är jag så trög? Ja, ni vet allt sånt.


Städdag..

Usch, måste verkligen börja städa.
Gjorde ingenting igår vilket var riktigt dåligt. Men nu ska jag städa tills det blir tipptopp!
Disken, dammsuga, dammtorka, packa upp från ullared, sopor, toan... ja, finns en massa att göra tyvärr.
Riktigt rolig fredag dethär.

Måste även ringa tele2 för mitt internet lägger av då och då.
Och jag hatar seriöst dom! Man går in på deras sida och chattar med dom för att få ett svar (Gillar inte att ringa sånt, blir nervös och rädd) så säger hon "Vad heter du?" sen "Du får ta och ringa detta nr så hjälper dom dig" Vafan?
Varför har dom en chatt om det ALLTID slutar med att man likt förbannat måste ringa. Idioter!

The sims 3 drömjobb!

Japp, nu har jag köpt det! Lite smått glad faktiskt.. :)
Vill köra igång och spela det med en gång, men måste först föra över lite filmer och sånt till min externa hårddisk så jag får plats att installera..
Sen måste jag även få fingrarna ur röven och diska. Hur svårt ska det egentligen vara att diska varje dag? jag har inte diskat sen i lördags tror jag.
Jag vart inte så duktig på att bo själv :P

Näe, jag orkar inte..

Jag orkar inte uppdatera idag. Har ingenting att berätta, prata om, inga kort har inte ens något att klaga på! Hur illa är inte det?
Skulle gått upp vid 9 ju och städat, klockan är över 2 nu och jag vaknade för bara en timme sen och har precis ätit lite. Så det gick ju bra..?

Ska iallafall till af sen och fick så jag får pengar.. När man har varit inskriven i af i 3 månader så får man 48 kr om dagen! WOOOHO! Tur att dom inte är snåla, idioter!
Sen ska jag till bostadsgrejset, skriva upp mig på en större etta, skoj va? :) Hoppas på flyttning innan jul.
För då har jag stort kök och kan baka pepparkakor, lussebullar, knäck, cola, choklad... Ja, ni förstår. haha.

Nog om mig.. Hur har ni det idag? Gjort något kul?

Nu ska jag dra mig tillbaka..

Nu är klockan snart halv 2.. Skulle gå och lägga mig vid 10 hade jag tänkt eftersom det blev så lite sömn inatt, men självklart flyger timmarna bara förbi.

Nu ska jag iallfall ta och lägga mig i sängen och... Ja, vad ska jag göra?
Jo, självklart se på vänner! haha, ovanligt där!
Hoppas på att somna inom en timme ungefär då jag ska upp vid halv 10 idag med. uscha.

Hoppas ni sover gott, och ni som inte gått och lagt er än, hoppa i säng nu! ;)

Ted gärdestad<3

Ljungby gick väl bra.. Dock blev jag riktigt sur på killen i bilaffären. Vafan ska man jobba på ett sånt ställe där man pratar med människor när man inte kan?
Han stod och mummlade, tittade ner i marken och var inte det minsta trevlig heller. Hatar verkligen såna människor!

Nog om det...
Just nu sitter jag och sjunger massa låtar med Ted Gärdestad.
Sagt det innan, men säger det igen. Han och hans bror är verkligen guld.♥ Helt otroligt att det går att skapa något sånt fint ens.

Mot Ljungby...!

Idag ska jag följa med mormor och mamma till Ljungby. Mormor köpte en ny bil, och den har ej funkat som den ska. Så varit inne nu i en vecka, jag hoppas att dom ej hittade något fel så hon får en ny bil. Liksom kul att köpa en bil för typ 100 tusen som ej funkar? hmm..

Aja, sen ska jag hem en sväng till mamma med. Skulle egentligen sova där inatt, men måste verkligen städa imorgon.
Så ska sova där imorgon till fredag istället, :) Bosätta mig hos mamma hela helgen kanske, visst låter det bra?

Ska nog även försöka framföra det lite lätt och försiktigt för mormor att jag ska pierca mig igen och att hon ej får hata mig. haha!

Titta vad fint! Fy vad jag saknar det.. :(
Ska dock ej pierca mig så denna gången, men..




I Love You..

Fan, fan fan fan!
Saknas 3 avsnitt av Andra Avenyn säsong 2. Helvete med! Hur störande är inte det? Hade varit okej om det var lite i mitten eller något. Men slutet? Vadfan!

Aja.. Nu ska jag göra mig iordning, ska somsagt dra vid 1. Tur kommunen ligger så himla nära, ingen lust att gå massa idag.

God morgon!

Jag är verkligen uppe tidigt idag.. Och ändå somnade jag inte förre klockan halv 6 ungefär, helt sjukt!
Men ska till soc klockan 1 somsagt. Så snart ska jag sätta mig i sängen och äta lite frukost och titta på tv.
Flera månadersen jag åt frukost, så ska nästan bli lite mysigt.

Sen ska jag även hoppa in i duschen och göra mig iordning.. Hade dock hellre legat i sängen hela dagen faktiskt.

God natt!

Ne, nu måste jag nog lägga mig och försöka sova..
Måste lyckas komma upp vid 11 imorgon iallafall, då jag ska till soc klockan 1, usch.
Hatar att gå dit, förstår verkligen ingenting med allt hon pratar om. Sitter bara och nickar, och säger att jag ska göra allt hon säger. Sen kommer jag ut därifrån och har ingen aning.. Hmm.

Aja, ska titta på vänner med såklart innan jag somnar.
Det är en sak jag alltid gör. Har du något sånt du alltid gör innan du ska sova?

God natt..

Du är världens finaste ängel..

Var vid din grav idag Lisa, satt och pratade med dig rätt länge. Hörde du? Såg du mig?
Sitter du där uppe på ett moln och tittar ner på mig? På oss..
Hoppas du är med oss hela tiden i alla fall. Speciellt dina föräldrar och syskon, jag förstår inte hur dom klarar det.

Du var min bästa vän, och att förlora dig är det värsta jag har varit med om.
Men att förlora en dotter, syster eller ett barnbarn, hur klarar man av det?

Din mamma och pappa har hjälpt mig himla mycket. Sagt massa bra saker, låtit mig hälsa på.
Suttit i ditt rum, gosat med din katt som plötsligt tycker om mig, han gillade aldrig mig. Men sist jag var hemma hos dig somnade han i mitt knä tillochmed.
Att ha fått lite saker som varit dina, ett halsband, örhänge, din väska jag bara älskade och din parfym som jag med tänkte köpa. Brukar spruta lite på kudden med den, dom nätterna drömmer jag bara om dig.

Alla mina tankar går till dig och din familj.
Det är dom som gör att jag klarar det, att se hur starka dom är, se att dom klarar det gör att jag fortfarande orkar. Önska dock jag kunde göra mer för att hjälpa dom, men jag vet inte vad.
Utan deras stöd skulle jag inte klara av detta, men är det inte fel? Borde det inte vara jag som stöttar dom mer, dom borde inte behöva stötta mig.

Älskar dig Lisa, hoppas du har det kanon där uppe.
Och du vet, vi ses igen.

Nu till mitt paket!

Alice älskar paketet innan hon vet vad det är ens!
Dock ser hon drogad ut. Men lovar.. Hon är söt egentligen.

Som jag skrev innan så har jag hämtat mitt paket på 32 kg!
Fick en gissning att det var en dator, och någon sa att det måste vara något tungt iallafall. haha!
Ni är så söta!

Så... trumvirvel tack!



Självklart var det mitt efterlängtande kattträd! Har väntat på det i flera veckor.
och något blev fel så det skickades tillbaka till tyskland när det hade kommit till sverige. Men nu äntligen är det här!


Alice är somsagt överlycklig nu innan jag fått ihop det ens..


Och såhär ska det alltså se ut när det är klart då, kan ju lova att det känns grymt avlägset nu. haha!
Hur ska jag lyckas?



Och ja, inlägget blev tyvärr himla fult.. men ville berätta lite fort! och vill självklart försöka bygga ihop det med en gång med.

Hemma hos mamma!

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på maten, köttfärssås och spagetti står det på menyn.
och jag har skalat morätter och ska snart stoppa dom i maskinen så det blir fina små bitar.

Nu måste jag visst duka och så, så måste sluta :)
Skriver mer när jag är hemma sen.

Och förresten, mitt paket vägde 32 kg! Vad tror ni att det kan vara? ;)

Mitt paket har kommit!! :D

God morgon! Eller morgon är det kanske inte längre, men jag vaknade iallafall för en halv timmesen ungefär.
Mitt jag-ska-gå-upp-tidigt-och-städa gick ju inte sådär jätte bra.
Istället slängde jag på mig kläder och sprang ner och hämtade posten, mitt paket har kommit! Kajsa är lycklig. :)
Ni får se senare vad det är.

Nu ska jag bara vänta på att mamma ska sluta, så vi ska åka iväg och hämta det. Skulle hämtas ut på posten istället för på Maxi.. Ingen aning om vart posten ligger ? haha.

Vad har ni gjort idag? Sov ni med lika länge kanske?

För jag kommer inte på någon rubrik..

Denna mysiga kvällsfikan blev det, och samtidigt 2 avsnitt av vänner, kan det bli mysigare?
Älskar verkligen att ta en liten fika på kvällen och sitta i sängen och titta tv samtidigt, helst disney channel men det slutar ju tyvärr vid 22:00.

Just nu sitter jag och sjunger bara och pratar med en på msn.. Rätt dött vid denna tiden faktiskt, kanske ska spela lite? Vet dock inte om jag orkar eller har lust.
Tänker bara på allt jag måste göra imorgon, så vill inte det ska bli så sent så jag måste sova..


The Lion King - Can You Fell The Love Tonight


Denna låten jag sitter och sjunger på just nu, älskar den! Suttit och sjungt på den i en timme nu.. haha.
Älskar även den versionen av låten.

Vänner, mackor och oboy! Mysigt va?


Ross: What are you doing?
Chandler: Making chocolate milk. You want some?
Ross: No thanks, I'm 29.

Ross: My friend Bethel rescued him from some lab.
Phoebe: That is so cruel! Why? Why would a parent name their child Bethel?

Rachel: You know, Ben, I was your daddy's girlfriend.
Ben: But you're not anymore. Because you were on a break.

Joey: Pheebs, you wanna help?
Phoebe: Oh, I wish I could, but I really don't want to.


Nu ska jag göra rostade mackor och varm oboy. Snodde ett antal såna från hotellet när vi var i stockholm som man bara blandar med vatten (A) dom är så sjukt goda! Men tyvärr rätt dyra.
Ska även kolla på Vänner såklart, på säsong 2 just nu. Önskar dom kunde göra en till säsong! 10 år senare liksom, se vad som händer nu, hade varit så kul!
Håller tummarna för filmen som kanske ska komma.

Trillingar..



Mina simmar skulle ju ha tre barn. Så efter tvillingarna skulle det bara till en.. Men vad händer? Dom får trillingar!
5 skrikande bebisar som bara äter och bajsar. haha!
Stella, Tova och Blenda blev det. Alla tjejer med ju. Herregud.. En pojke hade väl inte varit fel?
Fundera nu på att avsluta spelet och börja där jag slutade, med 2 ungar.. (Eller är det jätte dumt att göra det? Kan man adoptera bort barn?) Vänta tills dom växt upp lite och skaffa barn då. 5 bebisar är inte så roligt att ta hand om.

Usch, min blogg kommer bli tråkigare än vanligt om jag snackar om massa sims hela tiden..
Försvinn inte mina läsare (A) ska försöka sluta..

Blä dag..

Min mamma kommer hit runt 4 när hon slutat jobba. Vi måste verkligen prata ut om en massa saker..
Ska även be henne om några tjänster.
Hoppas allt blir bättre efter detta iallafall..

Nu ska jag fortsätta titta lite tv och titta runt på datorn bara och vänta på mamma.

Jag fick tvillingar! :D

Mina simmar fick bebis inatt.. 2 st, Ebba och Tilda.
Och dom åkte in med en grym bil till sjukhuset, vart kom den ifrån? haha.
Bara sett den i videon innan spelet börjar, aldrig när jag själv spelat, men det var kul!

Nu saknar dom bara en bebis till, sen har dom sina 3.
Håller även på att spara ihop pengar så att dom kan flytta till ett fint hus, men inte så lätt nu när hon är mamma ledig, hon som tjänar mest. 304 kr i timmen ungefär.. Blir runt 1350 om dagen.
Han blev befodrad men gick ner i pengar :S hel skumt! Från 297 kr i timmen blev det 105 kr..

Någon som vet hur man kan tjäna lite extra pengar? Jag tar alla erbjudande jag får att fixa kakor till skolan, pussla, hålla undervisning, mm.
Vill liksom inte fuska. :)


Inga mer inlägg idag... Inte imorgon heller antagligen.

Jag mår riktigt dåligt.. Massa jobbigt med soc och af just nu.
Jag bråkar även med mamma en massa, och vi var varit ovänner nästan hela tiden sen vi var i stockholm.
Eller det är väl mest jag egentligen.. Men hon sviker mig. Jag har tjatat på att vi ska till Danmark i 3 år, har vi åkt? nej.
Hon, hennes kille och två av deras kompisar kom på att dom kanske skulle åka till Danmark, nästa dag tar dom tåget och åker dit en heldag..

När jag var yngre så var jag alltid livrädd att mammas pojkvänner skulle ta henne ifrån mig.
Därför gillade jag dom inte, mådde dåligt, grät varje gång dom skulle komma och hälsa på. Jag lät henne inte gå ut och festa för att jag var rädd att hon kom hem med någon.
Vad har hänt nu? Jo, hon bryr sig mer om sin kille än mig. Han går först, hon är hos honom hela tiden.

Mamma ringer, men jag pratar knappt. Bara typ, "aha, mm, ok," osv. Sen när hon säger "Men jag ringer imorgon, så hörs vi" så klickar jag bara. Säger inte hejdå.
Hon kom hit med vetekudden till mig för jag smsade och sa att hon skulle det, hon gav mig den och pratade lite med mig. Jag sa inte ett ord, tog den bara och vände mig om och gick in igen.
Jag är hemsk, men är så jävla arg på henne. Arg på "kompisar". Arg på allt.. Verkligen allt.

Såhär arg jag varit senaste 1-2 månaderna har jag inte varit i hela mitt liv tillsammans ens.
Och jag vet ärligt inte vart jag ska ta vägen.. Min mamma var allt jag hade i stortsätt, kunde prata med henne, hon kunde komma hit mitt i natten för jag mådde dåligt, kunde ringa och väcka henne mitt i natten. Allt..
Nu har jag ingen, ingen mamma, inga kompisar, ingen..
Min mamma var det bästa som fanns, hon höll mig vid liv. Utan henne dör jag..

Äntligen lyckats komma upp..

God morgon!

Jag kom upp från sängen för bara en kvartsen ungefär, även fast jag mådde illa av att jag var så hungrig och höll på att kissa ner mig så klarade jag verkligen inte att gå upp!
Sängen var ju så varm och skön.
Vaknade även med mina glasögon på, haha! jätte bra där och somna med dom.

Nu ska jag iallafall fixa någon mat, sen borde jag diska och fixa lite..
Och gissa vad som händer sen? Jo, självklart ska jag nörda Sims även idag!
Vill dra och köpa The Sims 3 drömjobb eller vad det heter, men ingen lust att gå ner dit. Och + att jag inte har några pengar och är ovän med mamma ungefär hela tiden, så tänker inte prata med henne mer.

Vad hittar ni på idag? :) Är det regnigt och grått hos er med?

Nattinattis!

Just nu sitter jag bara och kollar på tv, det är scooby doo! Gillade det inte innan, men ärligt, det är ju sjukt kul!
Älskar verkligen kanalen Boomerang, tänk er själva. Tekntat dygnet runt, det är verkligen kärlek!
Alice springer även runt som en galning just nu. haha! Bra hon leker av sig innan det är läggdags antar jag.
Innan var hon jätte gullig och gick runt med sin lilla boll i munnen. Den har även ett snöre med en ring längst ut, så det låter ju när hon går runt i den, hon är så söt!

Tog ett långt skumbad innan med, ansiktsmask, rakade benen, mm. Och det finns inget bättre än att gå och lägga sig med nyrakade ben, lent och skönt.

Nu är snart scooby doo slut, så nu ska jag ta en glass och titta på ett eller två avsnitt av Andra Avenyn, sen sova. :)

God natt!

Spelkväll till 1000, eller vad?

Nu har jag en liten paus i mitt spelande, gick och satte på tv. En tecknadkanal som finns hela natten, kan det bli bättre?
Ska springa på toa och sen titta något att knapra på, sen fortsätta att spela.
Himla dålig uppdatering idag, men det får vi leva med. haha!
Slänger kanske in ett inlägg innan jag går och lägger mig, vi får se!

Har ni haft en bra kväll?

The sims 3!



Nu har jag suttit och nördat The sims i flera timmar, och jag tröttnar verkligen inte!

Detta är iallafall Erika och Jesper, han jobbar inom det militära och fjäskade nyss upp sig till en ny befordran och lönehöjning som blev 145 kr i timmen. Att vara bästa vän med sin chef har äntligen fått en mening! (Tror även att chefen är lite smått kär i Jesper. haha!)
Hon jobbar inom affär, och har ungefär 94 kr i timmen.

Har även planerat att dom snart ska skaffa barn, dom ska ha 3 st. Dock ska dom komma lite högre upp med sina jobb först eftersom barnen tar mycket tid sen.

Fy vad jag är töntig! haha

God morgon!

God morgon!

Jag vaknade för en halvtimmesen ungefär, skulle egentligen gått upp lite tidigare men det gick verkligen inte!
Carro hämtade Jasper runt kvart i 2 inatt tror jag, så somnade inte förre 3 iallafall.

Men nu ska jag faktiskt se om jag kan äta något, inte sugen på någonting dock. Men himla hungrig.
Sen ska jag nog spela lite The sims igen. haha!
Det kommer förgylla min dag.

Ut och gå nu när det slutat regna, härligt!

Lillebebis är fortfarande kvar, så jag tänkt gå ut en liten runda nu med honom.
Han har sovit i 3 timmar nu när jag suttit och spelat The Sims.. Fy vad kul det är! Att jag inte spelat på så länge förstår jag verkligen inte.

Sen ska jag faktiskt krypa ner lite i sängen och titta på tv, försöka att inte somna eftersom jag inte vet när Carro kommer för att hämta Jasper.

Men jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgon.
God natt! ♥

Äntligen kom det massa regn!

Passar somsagt lille Jasper nu eftersom Carro skulle ut. Älskar den lilla hunden!
Han var mycket hos mig när jag bodde hemma, om hon skulle ut, ibland när hon var på jobbet och jag inte hade något att göra mm, men nu när jag har katt och bor i lägenhet går det tyvärr inte. Vilket är himla synd!

Just nu sitter jag och lyssnar på regnet, kom riktigt mycket nu faktiskt. Finns det något mysigare än regn?
Jag älskar verkligen regn, speciellt på sommaren! Efter en varm dag luktar det så gott ju, ni vet det kalla regnet mot den varma asfalten? Det är verkligen sommarkänslor.

Nu ska jag ta och leka lite med hunden, sen spela lite The Sims. Var hemma och hämtade det innan.
Carro var snäll och körde mig, hämtade även mina två fotoböcker så jag kan läsa lite, och en tröja jag har saknat.
Undra om jag någongång kommer ha allt på plats (?) känns som att jag alltid kommer på saker jag saknar.

Träffa kusin och hennes hund.

Jag gillar verkligen denna bilden!
Speciellt för att man ser att han har sånt gult från blommorna på sig. Eller hon kanske? haha!


Snart kommer min kusin hit, hon ringde och tyckte vi skulle beställa mat. :) Så blir kinamat, mums liksom!
Hennes lillahund hänger även med, och ska antagligen passa honom ikväll för hon skulle ut med lite vänner.
Så får se hur det går att få ihop han och Alice.
Dom har inte träffats precis faktiskt, är rädd att Alice ska riva ut ögonen och att Jasper ska hoppa på henne.
Han är himla hårdhänt, men tror han skulle vara försiktig när det är något litet djur egentligen.
Sen litar jag inte på Alice fullt ut, hon är bara en kattunge och jag känner henne inte så bra så jag kan säga att det inte finns någon chans att hon skulle rivas.
Men hoppas det går bra, Alice får vara lite på toan i värsta fall.
Skulle haft en dörr till hallen, så kunde hon vara där ute. men men.

Nu ska jag iallafall bara vänta på min kusin, hon kommer nog inom en halvtimme.
Borde även springa ner med soporna och hämta posten.

Vad ska ni göra ikväll? Träffa vänner, bara vara hemma och ta det lugnt, gå på bio, bada?

Kanon att man har hälften av alla saker kvar hos mamma..

Jag blev jätte sugen på att spela GTA! En som kan ladda ner och så sa att de är jätte svårt att få igång ibland, och funkar inte alltid ens.
Så kanske inte så jätte smart att jag ens försöker? Aldrig gjort det. Och kommer bara sluta med att jag slänger datorn i golvet för jag blir förbannad. haha!

Istället ska jag spela The Sims 3. haha, nördigt eller vad?
Men jag älskade det spelet innan, något av det roligaste som fanns liksom!
Och nu kom jag på att spelet är kvar hos mamma, fan.. Super verkligen. Jag som blev sugen på att spela :(
Jävla skit att man ska behöva ha cd bara för att spela..

God morgon sötnosar!

God morgon!

Nu har jag äntligen lyckats komma upp, vaknade av att jag verkligen höll på att kissa ner mig!
Så tyckte det kändes bäst att orka gå på toa istället för att få en blöt säng. hah!

Så nu ska jag ta något att äta, borde väl äta frukost.. En macka eller något sånt tråkigt.
Men det skiter vi i, för jag ska äta paj! Köpte en tacopaj för någon dagsen, dom är så himla goda. Så den ska jag mumsa i mig och titta på Beck tror jag, eller Andra Avenyn. Lite beslutångest där.
Önska även att jag hade en balkong och kunde odla rabarber, skulle vara så gott att sitta och doppa det i socker och äta efter maten.

Har ni med sovit tills nu? Eller går ni upp tidigare?

Nu kryper jag ner i sängen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på vänner och försöka sova faktiskt..
Himla tidigt för att vara mig, brukar inte komma i sängs förre 3 tiden, och nu är ju klockan faktiskt bara 10 i 2. haha!

God natt sötnosar! :)
Älskar alla kommentarer, ni gör en verkligen glad!

Hos Lisa..

Vid Lisas grav så finns denna vackra utsikt.
Man får dock gå fram ca 400 meter så de få träden som finns där inte är ivägen för att se allt.
Men jag älskar att sitta där och prata med henne, (Är det fel att säga att man älskar något sånt? Men det är ju det enda sättet nu...) och bara kunna lyfta upp blicken lite och mötas av denna vackra syn.
Det är dock bäst där på våren för då går solen ner rakt framför hennes grav, nu på sommaren går den ner på sidan så det inte syns lika bra.

När man sitter där, på en sorglig kyrkogård men som faktiskt ligger så himla fint känns allt konstigt nog lite bättre.
Vet inte varför, och det är kanske fel att tillåta det att kännas bättre. Precis som när allt hade hänt, när du Lisa hade gått bort då straffade jag mig själv varje gång jag log eller skrattade. Hur kunde jag skratta och le åt något bara 2 veckor efter? Hur kan man ens tillåta sig själv att göra det?
Det är inte okej att ha ett enda leende på läpparna efter något sånt hemskt, det är verkligen inte okej.


Getingarna är galna!

Idag har jag varit hos mormor typ hela dagen känns det som.
Dock var det bara mellan 2-7, men vaknade vid halv 2 så kanske inte konstigt om det känns som hela dagen då?

Jag var iallafall ute och tog kort, dock var det himla svårt då det var något fel på alla getingar.
Man blev jagad! Dom flög efter en, och jag sprang och skrek och grät.
Dom förstör verkligen sommaren, sen håller dom på att bygga bo vid mormors dörr in, så varje gång man ville gå ut eller in blev dom jätte förbannade. Och ändå var det inte precis ovanför, utan 2 meter ifrån åt sidan, konstigt..

Nu ska jag göra lite popcorn, sen ska jag titta på en film eller två är det tänkt.
Vad gör ni ikväll? :)

Dåligt humör..

Jag är på riktigt dåligt humör, och mitt humör är helt hemskt nuförtiden.
Aldrig varit såhär sur i hela mitt liv som jag varit senaste veckorna. Arg, sur, elak, lätt uppretad, ledsen mm mm.
Ni kanske kan tänka er hur jobbigt det är?
Och går ju alltid ut över alla jag träffar med, vilket jag egentligen inte vill.

Jävla cp doktorers fel! Helt ärligt, dom skulle aldrig fått börja mixa med en massa tabletter och skit.
Deras fel alltihop..

God natt sötnosar!

Klockan har bara sprungit iväg, jag som bara skulle vara uppe en liten stund till blev 3 timmar plötsligt.
Så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen med min mysiga lilla katt och läsa Frida tidningen och Solo. Sen blir det självklart att sova. 
Ska inte ställa klocka ens, sova tills jag vaknar bara, det är så himla skönt!

Idag (Torsdag) vill jag hem till mormor, jag vill ta en massa kort, plocka smultron, bada, och bara vara.
Är så glad att min mormor bor på landet, hade hon inte gjort det hade såna grejer aldrig hänt faktiskt.

God natt.


Träffa kära mamma och kinamat!


Mamma kom hit innan, hjälpte mig att betala räkningarna och sen åkte vi och handlade.
Hängde med henne hem och lämnade de hon hade handlat så jag skulle få träffa Findus lite, saknar verkligen min älskling en massa.

Beställde Kinamat med, gott va? Dock var mamma inte hungrig, så var bara jag som åt. Mindre trevligt, haha!
Beställde 4 små rätter, helt klart det bästa man kan beställa så man får lite av varje, + att det ingår friterad banan med glass, kan det bli bättre?

God morgon!

Lite sen morgon kanske.. Men vaknade för någon timmesen och har bara slötittat på Andra Avenyn nu.
Men ska faktiskt börja städa nu är det tänkt, det behövs verkligen.. Och blir jag klar ska jag bara slöa sen, kanske tjata på mamma att vi ska åka hem en runda till mormor och bada ikväll.
Kan somsagt inte bada här jag bor, eftersom det brukar vara folk. Visar mig helst inte i bikini.

Ni ska se min lägenhet nu, haha! Godis papper överallt, lådor som Alice leker i, massa leksaker, disk, kläder, påsar, väskor.. Ja, ni vet. Allt som kan finnas i en lägenhet finns på mitt golv!

Längtar tills jag har så långt hår så jag kan klippa page igen.
Har för kort framme just nu för att de ska gå.


Nu är jag hemma..

Hej bloggen!

Nu är jag hemma efter en lång dag på marknad och vid havet, det har varit helt fantastiskt kan jag lova!
Har bränt mig i ansiktet, så inte så skönt. Sedan fått lite färg där tröjan inte täckt vid rygg och bröst, snygg det där. haha!

Jag badade i havet för första gången i år med, jag älskar det! Speciellt vågorna, så himla roligt att flyta runt i dom.
Ska antagligen till havet på fredag eller lördag med, härligt.

Nu ska jag diska lite iallafall, hatar det verkligen. Men måste göras. Sen titta på Andra Avenyn hela kvällen och bara ta det lugnt, härligt va?
Hade mitt kattträd kommit hade jag även städat hela lägenheten för att sen bygga ihop den, men icke.
8 dagarsen den skickades nu, skulle varit här i fredags, riktigt besviken kan jag lova.

Nu drar jag...

Nu drar jag till Kivik! Jag gillar det där stället, havet
Detta är första gången vi planerar att vi ska till Kiviksmarknad, de andra 5 åren har vi bara lyckats komma dit utan att vi visste att det var, lite roligt allt!

Vad ska ni göra idag?
Antar att det är fint väder i större delen av Sverige idag? Jag kommer iallafall dö av värmeslag!

God natt..

Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt.
Jag har varit hos mamma, tittat tv, ätit och bara tagit det lugnt i stortsätt.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och titta på vänner och försöka sova, ska upp klockan 6 imorgon, usch!

Men vi ska iallafall till kiviksmarknad, trevligt det! Hoppas på en molning dag, orkar inte gå där i 35 grader.

God natt!

Hur falsk får man vara?

Har ni tänkt på hur mycket falskt folk det finns?
Speciellt vänner, är väl så man märker det mest.. Tror ärligt jag bara har haft 2 vänner som inte varit falska, och dom finns inte kvar i mitt liv länge. Så nu pratar och umgås man bara med falska idioter i stortsätt.

Hur kan man ens leva med sig själv när man vet att man är så falsk och kass?
Hur klarar man gå upp varje dag och faktiskt må bra när man vet att man sviker något som varit ens såkallade bästa vän förr?

Jag har mått dåligt i flera år, och mina såkallade kompisar har vetat om det, märkt det mm.
Men har dom brytt sig? NEJ!
Har dom finnuts där för mig? Nej. Har dom frågat om dom kan göra något? Nej.
Ingenting med andra ord.
Jag skulle kunna stå och typ skära halsen av mig framför dom, det skulle inte koppla då heller. Det skulle bara komma en massa skratt.
Så frågan är, är dom så himla tröga, eller bara himla upptagna med sig själv och inte orkar bry sig om andra?

Jag är iallafall riktigt trött på dom, sitter nog hellre ensam varje dag än att umgås med någon jag har riktigt roligt med för stunden, men som egentligen är falsk raktigenom.

Tvätten är i fullgång!

Ja, tvätten är i fullgång somsagt.
Två maskiner har åkt in i torktumlaren, och sista körs i maskinen.
Glad att det är stora tvättmaskiner! Annars skulle de ju ta flera år.
Nu ska jag ner och hänga upp alla mina kläder, och titta hur tort det i tomlaren har blivit.

Är grymt sugen på Pizza nu.. Men orkar inte gå ner till byn för att köpa det. Det regnar och lät precis som att det åskade med (?).
Dom borde heltklart ha sånt där dom kör hem maten, lyxigt eller vad?



Tvättlördag..

Nu är jag äntligen hemma igen.
Allt gick bra på sjukhuset och det var inget allvarligt, vilket känns himla skönt verkligen!

Nu har jag tvätttid, har en massa tvätt att tvätta, så lär ta några timmar det.
Skulle vara skönt med den bärbara datorn nu så slapp jag springa upp och ner hela tiden, så kunde jag suttit i tvättstugan och surfat runt och tittat på film.
Men men.. Nu får jag ta och samla ihop all tvätt från väskan när vi var i Stockholm, toan, tvättkorgen, garderoben mm.

Vad ska ni göra ikväll?

Livrädd..

Mamma ringde nyss och väckte mig. Berättade att vi måste in till sjukhuset då något är fel..
Så har tagit på mig kläder och väntar på att mormor ska komma hit och hämta mig nu så vi kör och hämtar mamma och åker in.
Jag är livrädd att det händer något, hon är allt jag har.

God natt..

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och titta lite på Vänner och försöka sova.
Eftersom jag bara sov runt 2 timmar inatt är jag himla trött, dock mest i kroppen efter allt gående mm idag.

God natt!


Allt från Ullared..

Slänger upp en bild på allt iallafall!
Kommer antagligen även lite mer bilder på bara vissa saker sådär senare.

Men snacka om att det verkligen blev mer än man tänkte.. Men är bara där en gång om året så, hah!


Hemma från en heldag på ullared!

Hej!

Nu är jag äntligen hemma, är helt slut i kroppen.
Sprungit runt på Ullared hela dagen, himla roligt men jobbigt! Och gissa vad, dom filmade även där idag, hur coolt var inte det?! :D
Hade tur att jag aldrig kom så nära så jag kom med iallafall, haha!
Såg även vår älskade Morgan, puss på han!
Skulle egentligen gå fram och ta en idolbild, men Carro fegade och ville inte själv.

Nu ska jag ta och packa upp lite, och lär visa lite i bloggen här med. :)
Inte allt dock, och kommer kanske lite då och då.

God morgon sötnosar!

Fy vad längesen jagb gick upp och gjorde mig iordning vid den här tiden. Helt sjukt!
Somnade inte förre 4, och gick upp halv 6.

Fick för mig att jag skulle äta pannkakor till frukost, och ja.. Dom blev ju verkligen goda. Uhh..
Tror ärligt aldrig jag ätit något så äckligt som jag gjort, haha!

Nu ska jag plocka iordning lite, sen bara ta det lite lugnt. Har stressat för att verkligen inte bli sen, så nu svettas jag typ ihjäl, haha!

Dålig uppdatering, eller vad?

ojoj vad jag är kass! Ett inlägg idag, (eller igår eftersom klockan är över 12).
Det har varit lite mycket med mig själv bara, en massa tankar, gråt, skrik, saker som gått sönder, hög musik mm.
Precis nu jag har börjat lugna mig helt faktiskt..

Idag, fredag ska jag även till Ullared. Ringde mormor och försökte dra mig ur för jag känner att jag inte orkar.
Världens minsta sak får mig att gråta, tex om vi ska äta där imorgon och jag inte kan bestämma vad jag ska ta så kan  det bli en massa gråt, helt stört verkligen!
Mormor ville iallafall att jag skulle följa med, hon sa att hon och jag sitter bak i bilen, vi går tillsammans och sen bjuder hon på middag med, blir nog kanon egentligen!
Hoppas humöret är på min sida imorgon..

nej, nu ska jag se på några avsnitt av Andra Avenyn till, sen sova.
Upp klockan 6..

Göra om bloggen!

God morgon! :)

Kunde verkligen inte somna idag på morgonen, klockan halv 7 tog jag ett långt bad för det kliade i hela kroppen kändes det som.
Så efter en timme var jag tillbaka i sängen för ett nytt försök att sova, men det gick inte så bra det heller.
Somnade runt 9 iallafall, och sen legat och snoozar från 12 till halv 3 nu.


Jag tänkte ta och göra om min blogg, sagt det länge!
Men inte blivit av. Den ska bli lite tråkigare, men samtidigt roligare. haha!
Hatar att jag aldrig får bloggen perfekt med bredden, inte när man lägger upp bilder. Det är cp litet, eller jätte stort.
Aldrig lagom!

Inte så vackra, men goda!

Såhär blev dom tillslut!
haha, jag troddet det skulle vara lätt, men oj vad fel jag hade.
Ser helt fruktansvärt ut, stor chans att jag lämnar bakningen här!


Cupcake!

Jag skulle alltså baka cupcake för första gången..
Skulle ju bli jätte kul liksom! Men jag lyckades inte ens med muffins :(
Dom blev aldrig höga, och stannade kvar där nere.. Men jag är ju smart, så klippte av formarna! Men hur snyggt är det liksom?

Kommer snart bild på hur dom faktiskt blev!

Poträtt av cupcake?

Satt och tittade runt på internet när jag hittade något helt otroligt.

Nämligen detta;



Det är ett poträtt av Barack Obama and Abraham Lincoln gjorda av inget mindre än cupcake!
Och det är ju verkligen inte en eller två cupcake vi pratar om, utan mer än 5600 st!
Helt otroligt verkligen..
Jag skulle nog dock inte kunna låtabli att bara stoppa in alla i munnen och äta tills man spydde!

Ullared på fredag!


Pannkakan, min älskling. <3

På bilden ser ni min lilla kanin, köpte han 14 juli 2008 då han bara var en liten bebis.
Nu har han växt upp och är världens sötaste och snällaste.

Men till saken då..
Idag kom min mamma hit, hon satte i sängen och sa att hon hade något hon måste berätta.
Jag kände med en gång att något hade hänt, och självklart var första tanken Findus eller Pannkis. Trodde någon av dom hade dött.

Men mamma berättade att Pannkakan hade rymt, vilket inte är mycket bättre såklart! Men bättre än död kanske?
Dock kunde han vara varsom helst eftersom hon inte hade varit hemma på hela dagen.
Han är himla stor, så tror inte att en katt skulle kunna döda honom.
Men bli påkörd, räv, något barn kunde tagit honom mm var allt som fanns i tankarna såklart.

Men vet ni vad, vi hittade honom!
Han satt i en trädgård 2 hus ifrån mammas.. Han var jätte smutsig och rädd då han är rädd för hastiga rörelse, ljud från bilar mm.
Trodde aldrig jag skulle få se honom igen..
När han var på plats inne igen så kom min katt, Findus fram och började tvätta honom.
Inte samma sorter, men dom är verkligen syskon

Pannk och Findus sover. Hur gulligt är det inte att han håller om honom?


Hej bloggen!

Inte blivit någon uppdatering idag, lite smått dåligt där känner jag.
Men kommer kanske ett eller två nu ikväll/natt, alltid något eller hur?

Nu ska jag börja på en sak jag har sett fram emot himla länge men inte blivit klar att göra..
Kommer antagligen bilder på vad senare. Spännande va? ;)

Åt helvete med detta nu..

Dessa dagarna har varit några av de värsta på länge..
Stockholm var kul i sig, men 3 nätter med mamma, 3 morgonar när man måste gå upp cp tidigt för hon är hungrig, det fick mig på riktigt dåligt humör..
Sen dess har jag inte varit på något humör alls faktiskt, och på fredag ska vi till ullared vilket jag sett fram emot men det kommer bara bli jobbigt.

Så fuck detta, och åt helvete med allt.
Nu ska jag deppa och tycka synd om mig själv och äta glass, när jag har gjort det ska jag även hänga mig ett litet tag. Visst låter de bra?

Vänt på dygnet..?

Jag vaknade vid lite över 1, har verkligen vänt på dygnet..
Somnar liksom runt 5-7 på morgonen.
Vaknade dock av att någon knackade på dörren, vem var det? Orkade ju såklart inte gå upp naken och öppna, så nu är jag grymt nyfiken på vem det kan ha varit..

Nu ska jag iallafall slänga i mig lite frukost, magen kurrar för fullt här.
Sen diska hade jag tänkt, har inga tallrikar kvar att använda! haha. Så ni kan väl tänka er hur mycket disk det finns?

The Boy in the Striped Pyjamas !

Pojken i randig pyjamas!

Handling: Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

Åsikt: Jag gillar den verkligen! Dock kunde den göra att man blir mer rörd. En film man verkligen ska gråta till, men kom det några tårar? NEJ! Och då är jag faktiskt även himla känslig och gråter till de flesta filmer.
Men filmen var riktigt hemsk, att lära en 8åring att Judar är dåliga, inte är människor mm är verkligen hemskt!
Och så var pojken så himla söt med, och han förstod ju ingenting. Han undrade bara varför dom på blondgården hade pyjamas på sig.
Sen ett till + var en snygging som var med, Rupert Friend heter han. Tror inte jag sett någon film han varit med i innan, men mums!

Betyg:

Och självklart måste jag slänga upp en bild på han som var snygg med.
Där ser han dock inte så snygg ut, men han var verkligen mums! En riktig badboy!


Jag tävlar om en iPhone!

Telia har nu en tävling där man kan vinna en iPhone och jag tänkte ta chansen att kanske lyckas vinna, inte för att chansen är så stor! Många som är med och tävlar..

Vill du med vara med i tävlingen? Klicka här isf, så har du samma chans som jag att vinna.



Svar på frågan: Med telias abonnemang MAX 25 får man 5000 fria sms i månaden!

Min motivering: Jag är världens mobilnörd! Har med min mobil när jag lagar mat, springer och hämtar posten, duschar och ja, till och med när jag går på toa!
Min mobil har dock fått en smäll eller två och har därmed blivit himla konstig, den hänger sig, stängs av mm dagligen.
Så en ny telefon skulle verkligen sitta fint, då jag skulle gå under utan en mobil.
Har velat ha en iPhone sen den kom ut, men har inte haft pengar att köpa en, och nu har jag även flyttat hemifrån så det gör det inte lättare att samla ihop pengar.
Den dagen man får en iPhone så kommer verkligen en dröm gå i uppfyllelse! ♥

Godmorgon sunshines!

Är förvånad att jag faktiskt vaknade så tidigt, somnade inte förren 8 på morgonen! Helt sjukt..
Låg och terrade en vän med en massa sms när han försökte sova, hur snäll är inte jag liksom?

Nu ska jag sätta mig i sängen och titta på Disney channel och äta lite frukost, sen ska jag ringa mormor med.
Fick igång min telefon igår ju! Så nu ska jag prova den med.. Äntligen!

Sen ska jag ta en kalldusch om jag orkar, det är 30 grader i min lägenhet, himla mysigt verkligen.

Åska och en jävla massa blixtar!



Jag satt och hade precis börjat titta på filmen, så slocknade bara allt! Alla lampor, datorn, fläkten..
Så hörde jag att det åskade ute, fast inte så mycket så förstod inte vad som hände.

Så självklart ville jag ha på datorn igen, men funkar det? NEJ!
Den var helt stendöd, jag blev ledsen och började såklart att gråta med! Har fortfarande lite bilder som jag inte förtöver till min andra hårddisk, tänk om de hade gått förlorade. Gosh, jag skulle ta livet av mig då!

drog ut sladden och försökte igen, men funkade ej. Sen tipsade en kompis om någon knapp där bak på datorn, först vågade jag inte ändra den, för började tänka på vad som hände sist jag rörde något där bak! haha.
Tar det bara lite kort nu, Min kusin tryckte på någon knapp så datorn slockade, fick ej igång den. Och hade jag hört något om den där knappen som jag trodde fanns på min dator, Jag ändrade den och satte i sladden igen. Och hela datorn small och började brinna! HAHA! Och den var ny med, så lyckat. När jag lämnade in den och fick tillbaka den sen, så hade dom tagit bort den knappen (A) Undra varför...?

Aja, men min dator kom igång igen somsagt, fy vad rädd jag var..
Att vara rädd för åskan, att blixten skulle träffa mig, rädd att det händer mormor något när det åskar + att bli rädd att datorn gick sönder var inte lätt! Mycket rädd på samma gång där..

Nu ska jag fortsätta titta på filmen..

Film och jordgubbar!

Nu ska jag slå på en film, äta jordgubbar och bara ha det allmänt bra faktiskt!
Får hoppas Alice inte vaknar och nallar av mina gubbar bara, eller mjölken är nog mer de hon skulle ta .

Vad gör ni ikväll?
Det är visst fotboll fick jag veta, så ni kanske tittar på det? eller är ni lika ointresserade som mig? haha!


Kvällen igår...

Igår när jag var med Emil och Johan så gick vi för att köpa mat.. Efter typ en halvtimme i affären så blev det tillslut nachos/tacos, kalla det vad ni vill!
Köpte även ett paket korv och mumsade på påvägen hem, för det tar ju hela 5 min att gå hem till mig från byn!
Johan tyckte även det var pinsamt, så han ville inte veta av mig när vi gick, elakt där!

Och självklart blev det även att spela UNO, och Alice skulle även hjälpa till.
Varje gång man skulle ta ett kort högg hon till i handen, MINA KORT!

Kvällen vart iallafall rätt trevlig, lagom full, mycket skatt, mycket sång (Och ja, självklart var det jag som stod för sjungandet när vi var ute, vem annars liksom?) och en helt underbar sommarkväll ute!


Mat..

Fy vad jag är mätt nu! Åt nyss nästan allt detta + drack upp en fanta i burk. Fanta i burk är så mycket godare än den i flaska verkligen, mums!
Alice ska alltid hjälpa till att äta med, vilket är äckligt och jobbigt. Men idag var maten för varm och hon hade nyss ätit massa kattmat, så blev bara lite nosningar på det.

Varför är jag så dålig på att göra lagom med mat förresten? Jag gör alltid så mycket mer!
Speciellt makaroner, har 3 gånger så mycket kvar som de som ligger på tallriken, haha!


Dumma, dumma, dumma hemtelefon!!

Jag har väntat i över 5 veckor nu på att få hemtelefon.. Kan ju låta lite onödigt för vissa att ha det när det finns mobiler.
Men min mormor tycker det är för dyrt att ringa till mobiler och min mobilräkning blir hög att ringa till henne.
Så då är en hemtelefon en perfekt lösning!

Jag ska ha sån genom internet, och i fredags när jag kom hem hade äntligen grejen kommit så jag kan koppla in!
Överlycklig var jag idag när jag skulle hämta ut det, men vilken lycka varar för evigt?
Det funkar inte!
man ska koppla telefonen in till den grejen, men sladden passar inte i grejen, och vänder man så den passar så passar den inte i telefonen! Hur störande är inte det?
Och självklart har inte tele2 öppet på helger, så kan inte fråga om hjälp.. Måste jag köpa en ny telefon nu med eller? ÅH!!!


Snart kommer det!

Fy vad jag är trött på denna värmen! Hur ska jag stå ut?
Sitter och svettas och håller helt ärligt på att dö..

Nu ska jag iallafall ta och lägga över lite bilder från den bärbara datorn från dagarna i Stockholm, så mamma sen kan ta med den datorn hem till sig. Vad skulle hon göra utan en sån söt och snäll dotter som ger henne en dator? ;)

Titta vad jag fick för mejl nyss med.
Varit massa strul med pengarna, så inte fått det än. Men nu äntligen är det påväg!
Alice kommer verkigen älska det..

Nu ska jag hoppa in i en iskall dusch och fixa mig lite.
Ska iväg och handla med mamma senare och även hämta ut ett paket jag fått, yeah!

 


Ge mig regn!

Bara jag som är trött på det fina vädret? Jag tycker att det är för varmt för att vara ute.
Men tyvärr är det rätt varmt här inne med, måste fixa en fläkt!

Jag hoppas på åska och regn, skulle vara himla mysigt! + att naturen behöver lite regn med.
Varit sol i flera veckor nu känns det som, vet dock inte om det faktiskt varit det?
Minns iallafall inte när de regnade sist.


Idag kommer Johan och Emil hit en sväng iallafall. Var längesen jag träffade dom, minns inte ens när det var.
Så måste varit ett antalveckor sen.
Blir spela kort, lyssna musik, prata och dricka lite, mysigt! Och känner jag oss rätt kan det även bli en film eller två.

Är jag inte helt ute och cyklar så tror jag att sist jag träffade dom så satt jag och Emil och sjöng till Aristocats!
Himla svängigt! Emil och jag är ju även himla musikaliska om ni inte visste det?
Alla snubbar vill ju vara katt, för att en katt e alltid katt, ja katt för sin hatt!


åh á rinky-tinky-tinky!

Jag saknar mitt riktiga jag!

Idag påväg hem från stockholm satt jag och tänkte på att jag verkligen inte känner mig som mig..
Jag är inte någon med blont hår, inga piercingar, sticker inte ut mm.
Det är inte jag! Det är så min familj vill att jag ska se ut, men det är somsagt inte jag.

Jag kan hålla med dom att jag faktiskt borde "ta vara på" mitt blonda hår. Många vill ha sånt ljust hår.
Många lägger flera 1000 kr för att få det så blont och fint.
Men jag själv hatar det! Blont hår är tråkigt och fult.

Jag vill ha rött hår! Svart, med rosa eller rött i. Något roligt, häftigt!
Jag vill ha rätt många piercingar i ansiktet och även tatueringar sen..
Jag vill sticka ut, synas. Vem lägger märket till den där blonda tråkiga tjejen på stan? INGEN!
Det är dom som har piercingar, grymt hår mm som syns..
Jag vill synas, jag vill att folk ska titta på mig! Även om det är att dom tycker det ser förjävligt ut, det spelar ingen roll. Bara jag får blickarna..
Vill att folk ska se mig och tänka tex, Woow! Fan vad snyggt hår, Jag vill med ha såna piercingar. Hon var ju as grym!
Men vem tänker något sånt om någon som ser ut som vem som?
En som bara är en i den tråkiga mängden..


De två första bilderna här är när min "Emo, sticka ut, massa smink, färg, fluffhår" började.



Sen här emellan blev jag blond och "normal" igen.
Det skiter vi i att visa i bilder...



Sen färgade jag lite rött i mitt blonda hår.
Jag blev polkagrisen!


De tre bilderna här är iallafall rätta håret.
Rött och lite ruffs..

 

På de 3 bilderna här hade mina piercingar kommit på plats.
Precis som jag ville ha dom!
Jag var sötare än jag någonsin sett mig, jag hade bättre självförtroende.
Och framför allt, jag kände mig som mig!

 

Jag färgade i lite svart i håret för att få en liten mer "effekt"


Jag färgade håret svart, köpte löshår och bytte till ring i läppen.


Sen försvann piercingarna, håret, allt..
Jag blev blond och tråkig igen.

Det är såhär jag vill se ut. Det är då mitt utseende passar in till hur jag känner mig på insidan..

Jag vill inte vara ensam..

Usch, har ingen lust att vara ensam..
Jag vill titta film med någon, skratta, musik, datorn. Sånt man alltid gjorde förr.
Men jag har ingen att göra detdär med, ingen alls.
Har ingen jag kan ringa eller slänga iväg ett sms till, ska det verkligen vara så?

Jag är hemma!

Skönt, jag är hemma!
Hämtat Alice hos mormor och allt.. Så känns bra.
Självklart har jag haft det bra, men himla jobbigt med. Tur det bara är semester en gång om året.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn lite och äta godis! :)

Idag kommer jag äntligen hem! Jag längtar ...

dsc01317 (MMS)

Idag kommer jag äntligen hem! Jag längtar verkligen efter min säng och dator.. Men mest efter Alice såklart. Inte varit ifrån min bebis såhär länge.


En heldag i stockholm idag igen.. Snacka o...

En heldag i stockholm idag igen.. Snacka om att man är helt slut. Vi har även ätit mat och är nu på ett annat hotell igen.. Vi skulle egentligen köra hem, men efter som vi är så trötta så sover vi en natt till. Jag älskar hotell! :) sjukt mysigt ju.. Lyxigt. Nu ska vi ner till puben som finns här på hotellet!


Stockholm baby!! Nu är vi påväg til...

Stockholm baby!! Nu är vi påväg till stockholm. Är där om ungefär en till två timmar. Är faktiskt riktigt spänd eftersom jag aldrig varit där. Haha! Men ska bli kul att se, gå på skansen mm. :)


På hotellet i Norrköping..

Nu ligger jag i sängen på vårat hotell, sjukt grymt asså!
Hoteller var jätte fint, fina möbler, sängar, allt! Aldrig sovit eller sett något som varit såhär lyxigt.
Patrik har nyss badat jacuzzi, och nu gör mamma det. Jag ska antagligen göra det ikväll eller imorgon på morgonen. Behövs verkligen!
Vi har gått hela dagen på Kolmården, och jag är inte de minsta tränad, går inte allt för långt. Så har ont i fötterna nu.. dock gick det bättre än vad jag trodde, mamma köpte ett par såna riktiga skor till mig för 1200 kr eller vad det var. Så dom tittade vilka som faktiskt passade mig.

Snart ska vi iallafall ut och äta, hoppas på någon fin resturang på någon mysig utesavering. skulle vara underbart.

Hur har er dag varit?



Vi har kommit rätt långt.. Fikade på ett j...

dsc01324 (MMS)

Vi har kommit rätt långt.. Fikade på ett jätte fint ställe för en stundsen. Och nu sitter jag och spelar fotboll med mig själv. Haha. Man fick det i en dricka. Bra att man är lätt road ;) Dock sköt jag iväg bollen och vet inte vart den tog vägen. Får leta igenom bilen sen.. Så nu kör jag med en tablett, men det går såklart minst lika bra.


Nu åker jag!

Nu åker jag snart.. Så ska stänga av datorn!
Vet inte om jag kommer uppdatera någonting när jag är iväg än.
Den bärbara är med, så funkar de som det ska med internet på hotellet så kommer det upp ett inlägg eller två.

Ha det bra! :)


God...? Morgon.

Jag kunde verkligen inte sova inatt!
Hade myror i benen, så det gick inte.. Lyckades somna vid 1 tiden, men vaknat till och från till klockan 4 sen kunde jag inte ligga kvar mer.. Toppen verkligen, kommer vara på världens bästa humör idag.

Ska sätta på lite musik iallafall nu, och lägga mig i sängen med en sån ögonmask från ikea som varit i frysen i 3 minuter så den är kall och skön för ögonen! :)

Sen blir det börja göra sig iordning!

Badsalt i rumpan är ju mysigt...?



Jag kom nyss upp ur ett iskalltbad.. Förstår inte folk som kan bada varmt på sommaren när det redan är 100 grader ute och man svettas ihjäl.
Det är då kallvattnet ska på!

Provade även min badkudde jag fick för en veckasen ungefär. Fast min är röd, mycket finare ;)
Men den var helt underbar. Äntligen slipper man ha nacken på ett hårt badkar.
Sen första gången jag provade just den färgen på badsaltet med, luktade jätte gott verkligen.
Enda minus är att det inte smälte så bra i kallt vatten märkte jag. Så när jag kom upp kände jag att det skavde, självklart var det salt som hade fastnat... Och gissa var? Jo, I RUMPAN! haha! Jätte mysigt verkligen.

Nu säger jag nog godnatt för ikväll tror jag! :)
Ska titta lite på Andra Avenyn. Är på säsong 2 nu och herregud vad mycket sämre det blev plötsligt. Helt sjukt!
Måste försöka sova tidigt med eftersom vi ska åka vid 6. Jag ska upp kvart över 5, roligt va?

Nya grejer till min Canon!

I torsdags köpte jag lite nytt till min kamera.
Alltid lika kul såklart! :)
Dock var makro objektivet jätte svårt tyckte jag! Fick ingen bra bild alls.. Får ta och öva.

Blir alltid livrädd att jag slängt ut en massa pengar på något jag aldrig kommer förstå..
Men hoppas jag lär mig. Velat ha ett längre.. :)

Nej, nu måste jag börja diska och packa. Tänkt även ta ett långt bad ju!


Vår lilla minisemester!

Imorgon klockan 6 på morgonen bär det av! Hur fan ska jag lyckas komma upp?
Jag, mamma och Patrik ska iväg på en liten semester. Först blir det Kolmården, jag älskar verkligen djurparker!
Lite mobbat kanske, men ska bli himla kul. Dock minns jag att det är himla mycket backar där. Så gå där i 30 graders värme är inget jag ser fram emot. Kommer svettas ihjäl, RIP KAJSA!
Blir att sova på ett 4 eller 5 stjärnigt hotell. Även en Jacuzzi i vårat rum, grymt eller vad?!

Sen blir det Stockholm när vi ändå är där uppe. Aldrig varit där, så kanske på tiden?
Blir skansen, vasamuseet, slottet, och lite sånt där.
Och även sova på ett hotell där en eller två nätter. Beror på hur mycket vi vill göra och vad vi hinner.

Det jag mest ser fram emot är att äta ute på resturang. haha!
Bara sånt man gör på semestern typ.. Annars är det bara pizza eller kinamat ibland.

Diska, packa och fixa!

Jag kom precis hem.. Varit hemma hos mamma och ätit. Sen åkte mamma, Patrik och jag hem till mormor för att lämna Alice.
Vet att hon kommer få de bra där, men svårt att sluta tänka på henne iallafall.
Satte iallafall upp en massa leksaker till henne, så hon har verkligen fullt upp.
Och en massa fönster att titta i, klättra på mormor, springa i trappan, jaga flugor som finns i fönstret mm.

Nu ska jag göra en mindre tråkig grej, diska! Ska inte vara någon disk när jag åker här ifrån.
Komma hem till en nystädad lägenhet låter väl rätt skönt?
Sen blir det packa och lite sånt, känner redan att jag kommer glömma hälften.

Min bebis. <3


Går inte att få en rättvis bild på henne.
Så mycket sötare i verkligheten!

Idag vid 6 ska vi åka och lämna Alice vid mormor eftersom vi ska på minisemester.
Ångrat mig helt, vill inte följa med! Vill inte lämna Alice.
Har inte varit ifrån henne så länge. Hon är bara en liten bebis ju..
Hon behöver mig... Okej, det kanske är så att det är jag som behöver henne.

 


Lite filmtips.

Remember me

Handling: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Åsikt: JAG ÄLSKAR DEN!♥ Finns inte så mycket mer att säga.. Hans lillasyster är bara för söt. Och tjejen, Ally. Världens vackraste ögon! *Avis*
Slutet, tror inte det finns någon som väntar sig vad som ska hända innan ungefär 1-2 minuter innan det händer. Tårarna bara rann där sen.

Betyg:





 

Wallander
Indrivaren


Handling: En kvinna hittas död i sin lägenhet. Wallander konstaterar snabbt att det handlar om ett bråk som har spårat ut och allt pekar mot att det är offrets tidigare pojkvän, dörrvakten Fabian som är skyldig. Under utredningen upptäcker Pontus att en gammal pojkvän till Isabel är inblandad och att hon bär på en tung hemlighet från sitt förflutna. Hennes framtid som polis står plötsligt på spel samtidigt som hennes lojalitet mot både Pontus och Kurt Wallander ställs på sin spets.

Åsikt: Precis som alla andra såna filmer antar jag. Inte sådär speciellt. Men rätt spännande och bra!

Betyg:








Wrong Turn 3.

Handling: En grupp förrymda fångar och ett par fängelsevakter är djupt inne i skogarna i West Virginia när de blir attackerade av inavlade och missbildade rednecks.

Åsikt: Hmm.. Ja, som de andra 2. Äckliga men rätt underhållande faktiskt! Men varför är dom alltid så tröga i filmer?
"Är han död? Ja, jag slog han i huvudet en gång så klart är han död. Jag har iofs en pistol, så skulle kunna ta och skjuta han för jag har ingen användning för den sen. Men nääe, det är faktiskt rätt onödigt."
TÄNK! IDIOTER!

Betyg:

 

 


God morgon!

Vaknade av att mamma stod och ringde på klockan, och nyvaken som jag är visste jag inte vart jag lagt tröjan från igår. Så där hoppade jag upp naken och öppnade, en trevlig hälsning va?
Hon hade varit och köpt kläder till mig, hur snällt är inte det? Jag hatar nämligen att prova kläder i affärer och blir bara deprimerad för det sitter fult och jag är tjock.

Jag ska iallafall äta lite frukost nu, mamma kom med några grovkringlor hon hade bakat idag.
Sen ska jag antagligen städa klart resten, eller titta på en film.

Myskväll..


Min mamma kom förbi för en stundsen med en sånhär goding! Fast den var runt, men samma innehåll ;) haha.
Patrik var även med vilket var trevligt.

Skulle bara göra en snabb uppdatering, himla tråkigt. Men iallafall..
Ska titta film, äta min choklad och dricka mjölk! Men innan det, ta av lite kläder och öppna fönster mer, så himla varmt!

Imorgon ska jag även börja packa, för då börjar vi på vår lillsemester. Berättar om det imorgon.

God natt!

Hem till Midgård!

Just nu sitter jag och tittar på Hem till Midgård, tror alla vet vad det är för något?
En svensk komediserie som gick på tv4 2003. Helt sjukt att det är 7 årsen det gick på tv! Minns när man satt bänkad framför tv för att titta på det. Att det var 7årsen kunde jag verkligen inte gissa!

Serien är iallafall himla underhållande. Klantigheter, en massa skratt och självklart massa fula ord!
Jag älskar helt klart alla svordomar dom har! Tex; Balders balle, Mimers mutta vilken röta, Odens blodsprängda ollon, Odens otorkade ollon, Lokes lurviga rövhål och odens rännskita.
En av mina favoriter är helt klart Lokes lurviga rövhål, liksom vafan? haha! Lurviga rövhål? Bara jag som vår en sjukt rolig bild i huvudet?

Kommer ni ihåg när det gick på tv? :)
Var det något ni gillade eller ej?


Städdag!

Idag har jag en städdag här hemma, vilket verkligen behövs! Försökt börja på det flera gånger, men icke.
Har diskat upp och lagt in lite tvätt och så.
Behövde dock en paus nu med lite mat och ett glas iskall äppeljuice, mums!

Blev en liten pizzasak jag köpt för någon veckasen, ska bli spännande att smaka och se om den faktiskt är så god som den såg ut att vara.

Nä, nu ska jag äta sen fortsätta städa. Vad gör ni idag?
Hoppas ni är ute i det fina vädret och inte är lika tråkig som jag ;)

Sommar, sommar, sommar...

Det enda jag ville ha när vi var vid havet var en sånhär. Fanns det? NEJ!
Snacka om besvikelse..

Ifredags var vi hos mormor, gick och badade vid 8 tiden, och vattnet var så himla härligt!
Jätte skönt verkligen, inte iskallt som det brukar vara när man doppar sig.
Sov över hos mormor, och natten var hemsk! Vaknade klockan halv 4 och var jätte yr, allt snurrade verkligen bara. Hade svårt att stå upp utan att ramla, och spydde såklart.
Hade ont i halsen hela dagen igår sen det, och smakade spya i munnen halva dagen, hur mysigt är det liksom?

Skulle åkt hem igår hit, men efter en dag i solen från halv 10 till 4 var jag död.
Tänkte vila lite i källaren hos mamma eftersom det är så kallt där, somnade vid 7 och sov till 8 idag. Det behövdes verkligen!
Detta vädret tar död på mig.

Dålig uppdatering, jag vet!

Varit himla dåligt uppdatering nu senaste dagarna.
Varit borta hela dagarna, och sen varit hos mamma på kvällarna.. Roligare att blogga från min dator hemma, kan somsagt inte lägga upp bilder från denna datorn. Helt idiotiskt!
Men ta det inte fel, självklart älskar jag även denna datorn eftersom jag faktiskt vann den! En gratis dator är inte fel, eller hur?

Nu ska jag sätta mig på trappan och prata med mamma.
Vi fundera på att köra hem till mormor ikväll och bada och gilla och sova över där, låter inte det härligt?
Och även vara ute på sjön hela lördagen isf.

Dålig uppdatering, jag vet!

Varit himla dåligt uppdatering nu senaste dagarna.
Varit borta hela dagarna, och sen varit hos mamma på kvällarna.. Roligare att blogga från min dator hemma, kan somsagt inte lägga upp bilder från denna datorn. Helt idiotiskt!
Men ta det inte fel, självklart älskar jag även denna datorn eftersom jag faktiskt vann den! En gratis dator är inte fel, eller hur?

Nu ska jag sätta mig på trappan och prata med mamma.
Vi fundera på att köra hem till mormor ikväll och bada och gilla och sova över där, låter inte det härligt?
Och även vara ute på sjön hela lördagen isf.

RSS 2.0